Umění

Globální výzva PhotoVogue: Staňte se jedním z dalších velkých tvůrců módních snímků

Projekt PhotoVogue podporuje nové talenty prostřednictvím komunity a kreativních sítí Condé Nast. Letos se rozhodl oslovit umělce po celém světě. Bude také generovat více mezinárodních akcí, přednášek a výstav. Cílem je upozornit na další generaci módních image-makerů. Zapojíte se i vy?
Otevřená výzva hledá umělce, kteří se vyjadřují fotografií, videem nebo obojím. Vítaný je každý druh vizuální estetiky, od realistické po fantastickou. Přihlásit se může každý: jediným požadavkem je věk minimálně 18 let.
Příspěvky budou hodnotit zaměstnanci Condé Nast z celého světa spolu s odborníky z mezinárodní vizuální komunity. Jedním z porotců je také creative & fashion director československé Vogue Jan Králíček. 
Tvůrci z celého světa mají příležitost nastartovat kariéru právě s ikonickou značkou Vogue. Vybraní umělci získají možnost spolupracovat na editorialu a budou zařazeni do hlavní výstavy na PhotoVogue Festival 2022 v Miláně. Všechny edice Vogue pak zveřejní portfolio nejlepších příspěvků. 
Foto: CNI

Jak se zúčastnit? 

Každý zájemce může přihlásit maximálně 10 módních obrázků z jednoho projektu a až tři fashion videa nebo multimediální projekt s fotografiemi a videi.
Jsou povoleny jak nepublikované práce, tak fotografie, videa, které již zveřejněné byly. Přihlásit se můžete zcela zdarma na Picteru od 4. dubna do 25. června. Kreativitě se meze nekladou; důležité je, že projekt vyjadřuje vaši vizi módy a váš jedinečný úhel pohledu.