Vogue Daily

Dagmar Havlová x Vogue CS. Dárek, který potěší i pomůže

Dárek, který potěší a zároveň pomůže těm, kteří strádají? Charitativní kalendář Dagmar Havlové Veškrnové pro rok 2023 z unikátních fotografií Branislava Šimončíka, které byly publikované v červencovém vydání Vogue CS. Posledních pár kusů můžete zakoupit pouze na stránkách www.vize.cz a výtěžek poslouží jako nový start pro oběti domácího násilí. 
Foto: Branislav Šimončík
Charitativní kalendář Dagmar Havlové Veškrnové je k zakoupení na stránkách VIZE 97, 490 Kč
„Velmi si vážím toho, že paní Michaela Seewald, vydavatelka česko-slovenského prestižního časopisu Vogue, přišla s nápadem posunout překrásné fotografie Branislava Šimončíka na další úroveň, a vznikl tak kalendář pro rok 2023, ze kterého mám velkou radost. Unikátní fotografie tak budou žít dál a navíc získají charitativní přesah,“ uvedla Dagmar Havlová během nedávného slavnostního křtu.
„V naší Nadaci VIZE 97 jsme za poslední zhruba dva roky zaznamenali větší množství žádostí jednotlivců o pomoc v nouzové, často krizové životní situaci, která měla násilné pozadí v rodině. Ženy, ale i muži se nám svěřili, že omezené možnosti vycházení, snížení kontaktů s přáteli, dlouhodobá frustrace a zhoršující se psychický stav prohloubil agresi členů rodiny. A protože počet takových žádostí neklesá a mnohé z obětí bohužel stále setrvávají v dlouhodobě nezdravém prostředí, které oproti covidové epidemii nepominulo, rozhodli jsem se, že se tématikou domácího násilí budeme intenzivně zabývat,“ dodává Dagmar Havlová.