Novinky

Gigi Hadid na obálce květnové Vogue Czechoslovakia

Nejsledovanější modelka současnosti očima ikony devadesátých let na místě, kde ještě nikdo nefotil. Gigi Hadid, Helena Christensen a československá Vogue. Poprvé spolu, poprvé na rodinné farmě, poprvé v modelech od českých a slovenských navrhářů. Květnové vydání Vogue Czechoslovakia se třemi obálkami vyšlo ve čtvrtek 11. dubna.
„Mám radost, že jsme díky přátelství Evy Herzigové, Heleny Christensen a Gigi Hadid mohli poznat a nafotit Gigi na jejím tajném místě, kam ještě žádné novináře ani žádného fotografa nenechala nahlédnout. Pokusili jsme se Gigi vyfotit tak, jak ji nikdo nezná. Se svými koňmi, na místě, které miluje,“ říká Andrea Běhounková, šéfredaktorka Vogue CS.
„Chtěla jsem, aby byla co nejvíc sama sebou, na své farmě mezi koňmi, obklopená přírodou. Gigi v tomto prostředí nachází nejen inspiraci, ale především klid a bezpečí. Toužila jsem zachytit její podstatu, tu malou dívku, co v ní stále zůstává. Do vlasů jí fouká vítr a oči má plné očekávání, že se stane něco výjimečného,“ dodává Helena Christensen.
Gigi Hadid zcela výjimečně pozvala Helenu Christensen a tým Vogue Czechoslovakia na svoji farmu u New Yorku, kde pobývá s rodinou. Aby Helena Christensen zachytila intimní a snovou atmosféru místa, kombinovala digitální fotografii s expirovanými polaroidy. 
Gigi Hadid na obálku Vogue Czechoslovakia fotila Helena Christensen. Gigi má na sobě kabát a pásek Dries Van Noten a bundu Bottega Veneta.
Gigi Hadid, coverstar květnového vydání Vogue Czechoslovakia, jako moderní cowgirl objektivem Heleny Christensen. Na sobě má košili Kara by Ivana Mentlová, klobouk Tonak, košili, kabát a kalhoty Agnona.
Limitovaná obálka: Gigi Hadid by Helena Christensen vyfocená na expirovaný polaroid. Na sobě má plavky Staerk and Christensen a návleky Calzedonia.