Novinky

Weekend list Teri Hodanové: Co dělat, když se vrátíte z dovolené

Dá se vůbec v dnešní době soustředit na jednu věc? Teri Hodanová doufá, že ano. Každý víkend proto přináší tipy, které by určitě neměly uniknout vaší pozornosti. I kdyby jen z části, i kdyby jen na chvilku. Druhá dávka inspirace  je tu.
Po návratu z dovolené, kdy většinou potřebujete ještě další dovolenou, abyste si uspořádali diář a dodělali vše, co jste před odjezdem odložili, je snad jedno z nejtěžších období roku. Snaha udržet pozornost utíká zpět k představám piňa colad na pláži. Bohužel ale s hromadou povinností nezbývá nic jiného, než se vrátit zpět do reality. Zde jsou mé tipy, které vám alespoň o víkendu pomohou od drsné skutečnosti  pomyslně uniknout.
Čtěte:
V záplavě chaosu si vždy vzpomenu na Better Than Before, jednu z mých oblíbených knih, díky které jsem vloni přišla na největší kouzlo – jak pracovat se zvyky a zlozvyky. Gretchen Rubin, úspěšná spisovatelka, která má za sebou skvělých titulů už několik, vydala v roce 2015 bestseller o tom, jak vznikají návyky, čím je přelstít a proč na vás nemusí působit klasické metody. Každý na svých (zlo)zvycích, musí pracovat jinak. Pokud vám tedy občas vše přerůstá přes hlavu a hrozí vám syndrom schování se pod postel, bude pro vás kniha novou mantrou.
Poslouchejte:
Don’t miss it - James Blake
Trocha melancholie do (možná až moc) slunečných dní je pro mě poslední týden James Blake a jeho Don’t miss it.
Sledujte:
Girlboss
Pokud hledáte něco zajímavého na pozadí k práci, nebo trochu motivace, seriál Girlboss podle příběhu Sophie Amoruso (zakladatelky firem Nasty Gal & Girlboss) je skvělá vtipná oddechovka, na kterou nedám dopustit.
Navštivte:
Završením posledního "prázdninového" týdnu se letos opět stane Fashion Week Addict. Rozhodně je jednou z akcí, kterou si nesmíte nechat utéct.