Novinky

Weekend list podle Teri: simply off

Pražský fashion week je za námi, uf. Sama jsem bohužel moc přehlídek nestihla, ale věřím, že ať už jste MBPFW navštívili, nebo ne, představa obyčejného day off zní lákavě. Navíc nám přeje i počasí, tak směle do toho!Teri Hodanová přináší další dávku inspirace a víkendových tipů.

Navštivte:

Biosophy Pure Beauty 

Vím, že doporučovat nakupování jako formu odpočinku není úplně eco-friendly. Ale minimálně vám poradím aspoň jeden takový obchod. 
Malinký beauty concept store uprostřed Karlína je mou srdcovkou. Velikostí možná klame, ale uvnitř vás čeká to nejlepší z organické kosmetiky. Juice Beauty, ILLIA nebo třeba rozrůstající se značku Girl Smells, to vše najdete v Biosophy. A příjemnou a nezapomenutelnou návštěvu zaručí i dvě zakladatelky, maminka Kateřina s dcerou Hankou.

Jezte:

Pauseteria

Když občas cítím potřebu být sama a chvíli jen existovat, vyrážím někam do přírody nebo do kavárny. Třeba do Pauseterie, kde si můžu dát i dobrou kávu a k ní něco sladkého.
Pokud tedy v Praze marně hledáte klidné místo, kam se uklidit před světem, ale přesto zůstat v centru dění, tady si to zamilujete. 

Čtěte: 

Náš velký útěk 

Snili jste někdy o tom, že se přestěhujete daleko do tropů? Nebo do skandinávských lesů? Já tedy sice ne, ale věřím, že mnoho mileniálů, kteří sledují instagramové účty šťastných eko rodinek, rozhodně ano. 
Dánská psycholožka Andrea Hejlskov měla už po krk každodenních strastí, a tak s manželem sbalili sebe, své čtyři děti a šli bydlet do lesa. A to jako opravdu, ne instagramově. 
Nezkrášlený syrový příběh o tom, jaké to je vzdát se všech okovů moderního světa, by vám neměl uniknout, ať už vás život v přírodě láká, či nikoliv. 

Poslouchejte: 

Hi This Is Flume (Mixtape)