Novinky

Weekend list podle Teri: Útěk z města do města

Doma se vám být nechce, ale v kině nic nedávají, všechny zajímavé výstavy jste viděli a na drink by vás vylákala jedině vyšší teplota, která se bohužel stále nehlásí. Co tedy dělat o víkendu, když už ani tepláky, čaj, knížka a gauč nezní dobře? Utečte do Berlína!
Proč? Protože je to nejlepší město na světě. 

Bydlete: AMANO Grand Central 

AMANO Group má v Berlíně hotelů hned několik. Moje srdcovka je AMANO Home, ale AMANO Grand Central při poslední návštěvě vyhrál hlavně díky místu na parkování a naprosto dokonalé adrese.
Doslova za rohem je skvělá restaurace Transit a o pár kroků dál spousta kaváren a obchodů. Navíc mají bar na střeše, je potřeba říkat něco víc?

Sledujte: The StoRE 

Před rokem vyrostl uprostřed Soho House jeden z nejkrásnějších concept storů Berlína. Najdete v něm nejen mnoho trendy značek od Balenciaga přes CDG až po Vetements, ale na své si přijdou i milovníci sukulentů, vinylů, magazínů nebo beauty. 
A odejděte minimálně s jejich smoothie, stojí za to! 

Jezte: 

Daluma 

Brunch, oběd, fresh juice nebo třeba přírodní maska na obličej? To vše najdete v restauraci Daluma. 
Mimo toho, že je super insta-friendly, mají i naprosto výborné jídlo. A pokud sledujete Adélku nebo Josefa, určitě vám tento název něco říká. Zkrátka je to #vogueapproved. 

DUDU 

Dost možná má nejoblíbenější sushi restaurace vůbec. Spíš určitě. 
DUDU jsme objevili s Jakubem, už vlastně ani nevím jak. Ale kdykoliv jsme v Berlíně, zákonitě zajdeme aspoň jednou. 
Pokud milujete asijskou kuchyni, jsem si jistá, že bude tento spot také vaší srdcovkou. 

Čtěte: do you read me?!

Rádi se ztrácíte mezi regály knížek a magazínů? Nevynechejte do you read me?! – nikdy odsud neodcházím s prázdnou a loučení bývá dlouhé a bolestivé. 
Občas bývá bolestivý i pohled na účet, ale to vám vaši noví kamarádi rozhodně vynahradí.

Navštivte: Konig Galerie