Novinky

Weekend list podle Teri Hodanové: Jak se stylově naladit na MBPFW?

Dá se vůbec v dnešní době soustředit na jednu věc? Teri Hodanová doufá, že ano. Každý víkend proto přináší tipy, které by určitě neměly uniknout vaší pozornosti. I kdyby jen z části, i kdyby jen na chvilku. Třetí dávka inspirace je tu.
Poslední měsíc před tím, než na řadu (konečně) přijdou kabáty, chelsea boots a filmy pod peřinou s čajem, je tu. První týden září je pro mě vždy zvláštní. Všechna média zaplaví reporty z fashion weeku, z ulic zmizí alespoň část turistů, školáci se loučí s volnem, a já už nedočkavě odpočítávám dny do začátku listopadu. I když je ještě podzim celkem daleko,  je těžké nenechat se unést představami o Pumpkin spice latté (které paradoxně ani nepiju).
Jak si užít víkend?
Čtěte:
IT – Alexa Chung
161, počet fotek a obrázků v 192 stránkové knížce, cože? IT - Alexa Chung. Nemám v knihovně oblíbenější biografii, než právě tuto. Alexa v knize svůj život, cestu ke slávě, názory a poznatky, skvěle a vtipně dokumentuje v sérii malých odstavců, fotografiií a citátů.
Foto: Archiv nakladatelství Penguin Books
Poslouchejte:
Mac Miller – Swimming
Foto: Archiv REmember music
Sledujte:
Ve znamení týdnů módy si pojďme připomenout jeden z nejikoničtějších seriálů: Sex ve městě. Je snad třeba psát víc?
Foto: Archiv HBO
Navštivte:
I tentokrát se kultura bude týkat Vogue, nejde však nezmínit nádhernou výstavu První Vydání, v Umělockoprůmyslovém muzeu, na jejíž návštěvu máte už poslední dva týdny. Vstup je zdarma a otevřeno denně, kromě pondělí, každý den až do 12. září.