Novinky

Weekend list podle Teri: Day off ve znamení knihy, filmu i jógy

Dá se vůbec v dnešní době soustředit na jednu věc? Teri Hodanová doufá, že ano. Každý víkend proto přináší tipy, které by určitě neměly uniknout vaší pozornosti. I kdyby jen z části, i kdyby jen na chvilku. Čtvrtá dávka inspirace je tu.
Uf.
Skončil fashion week a jediné co chci v následujícím pochmurném týdnu dělat, je ležet v teplákách v posteli a pít čaj.
Čtěte:
Martin Váša - Dělám si to sám.
Pokud Martinovy fejetony čtete tak rádi, jako já (jsem si jistá, že ano), jeho knihu budete určitě milovat. Deníky jsou má oblíbená forma „odpočinkové“ knihy, lehce se čtou a v případě Martina, kdy jsem se nepřestala smát, skvělým zlepšením dne.
Foto: Archiv nakladatelství Motto

Poslouchejte:
Negro Swan - Blood Orange
Poslední týden neposlouchám nic jiného.
Foto: Archiv Blood Orange

Sledujte:
Boccacio ’70
Provokativní soubor čtyř povídek od čtyř předních italských režisérů své doby, rozvádějíc otázky morálky, lásky a sexu. Svůj název Boccacio ’70 dostal díky své kontroverznosti, natočen byl totiž v letech 1962, kdy Itálii vládla cenzura, očekávaným rokem vydání byl pro tvůrce tudíž 1970. Mimo dokonalých účesů a zátiší šedesátých let vás jednoznačně nadchnou samotné příběhy, mým osobním oblíbencem je část s herečkou Romy Schneider jako ‘’Pupe’’.
Foto: Archiv firmy

Navštivte:
Potřebujete nachvíli vypnout, ale už ani nevíte jak? Přijďte na lekci yogy a zakončete svou session výběrem skvělého vína a tapas!
Má oblíbená Klára Pokorná, díky které jsem s yogou začala, Vás rozhodně nebude nudit a zaručuji, že budete odcházet nabití energií se skvělým pocitem.