Novinky

Můžeme se vás zeptat na 73 otázek?

Nemusíte být pravidelnými čtenáři Vogue na to, abyste znali 73 Questions. Videa, kde se na tázané hrne bez dlouhých příprav hned 73 otázek za sebou. Jednoduchých, někdy ostrých, nicméně vždy přesně na míru těm, kteří jsou tázáni. Která zpovídaná osobnost patří k těm nejzajímavějším na YouTube?
Pokud tipujete Annu Wintour, trefili jste se. I když šéfredaktorku americké Vogue ve sledovanosti předčily Taylor Swift nebo Kim Kardashian, marně byste u nich hledali tak zajímavé a přesto stručné odpovědi jako u Anny. Šokující? Nikoliv. I když jak se to vezme, některé vás překvapí. Co si nejvíce sledovaná žena módního průmyslu myslí o horoskopech, co by si nikdy nevzala na sebe anebo proč má stále na očích černé brýle? Pokud nevíte, nejvyšší čas si jejích 73 otázek (a odpovědí)  pustit.
Další videa, která by vám na YouTube neměla unikout, jsou samozřejmě ta od Vogue Czechoslovakia, kde nyní mezi prvními můžete sledovat živé čtení románu Plachetnice na vinětách v podání šestadvaceti herců a hereček, nejnovější online prezentace kolekcí čtyřiceti českých a slovenských návrhářů pod názvem Vogue Supports Local Fashion, ale i nekompromisní kritiky Piotra Zachary a Evy Sýkorové Čomborové, které nemají na naší módní scéně obdoby. Vogue CS #Rewriting Czech and Slovak fashion history right now.