Novinky

Victoria Beckham chystá vlastní kosmetickou značku

Spice up your make-up! Módní ikona a návrhářka koncem letošního roku uvede na trh novou značku Victoria Beckham Beauty. Co můžeme očekávat?
"Chci ženám poskytnout must-have make-up, péči o pleť, vůně a wellness doplňky, které sama každý den potřebuji," prozradila Victoria Beckham v tiskové zprávě. O žádných konkrétních produktech se zatím sice nezmínila, ale je jasné, že při jejich formulování jistě využila své mnohaleté zkušenosti ze showbyznysu.
Koneckonců bývalá Posh Spice není v beauty světě žádným nováčkem. V roce 2016 spolupracovala s kosmetickým gigantem Estée Lauder na kolekci čítající neuvěřitelných 14 kusů včetně rtěnek, očních stínů a projasňujícího krému. Spolupráce byla natolik úspěšná, že ji následovaly další dvě kolekce. Zajímavým faktem je, že spoluzakladatelkou chystané značky Victoria Beckham Beauty je Sarah Creal, která dříve pracovala právě pro Estée Lauder a pomáhala Victorii při formulování produktů.
Podle oficiální tiskové zprávy by se produkty měly prodávat přes stránky victoriabeckham.com koncem letošního roku a k jejich propagaci se využijí sociální sítě s ohledem na konkrétní požadavky fanoušků. "Než jsem měla vlastní butik, začínala jsem nejprve budovat značku online, takže to pro mě není nic nového," říká Beckham. 
V loňském roce si založila účet na YouTube hlavně kvůli tomu, aby mohla prostřednictvím videí komunikovat s fanoušky. "Většinu času trávím v kabince se zákaznicemi, abych se od nich dozvěděla, co chtějí nosit, takže budu chtít vědět, jaké konkrétní produkty z oblasti beauty a wellness chtějí." 
Už teď se tedy můžeme těšit na beauty tutoriály a úplně novou online platformu Victoria Beckham Beauty. A když se poštěstí, objeví se první produkty v backstage na londýnském fashion weeku již tento víkend. Stay tuned.