Vogue Daily

Zendaya oznámila premiéru vánoční epizody seriálu Euphoria

Nic netrvá věčně a i čekání na pokračování Euforie je nyní konec. Zpěvačka a herečka Zendaya, jež za roli Rue obdržela mnoho ocenění včetně Emmy, vyvěsila na své sociální sítě zprávu o tom, že již brzy uvidíme dvě speciální epizody kultovního seriálu. Na co se můžeme těšit?
Zendaya na Instagramu oznámila, že HBO Max uvede dvě speciální epizody, přičemž první bude mít premiéru 6. prosince ve 21:00 evropského času. 
Internet okamžitě zaplavily spekulace, jak se bude osud Rue poté, co na nádraží opouští Jules, vyvíjet. Sám režisér a scenárista Sam Levinson naznačil, že v dílu s názvem Trouble Don't Last Always uvidíme oslavu Vánoc a vrátí se i Colman Domingo, kterého si můžeme pamatovat z první série. 
Jak se bude jmenovat a kdy se bude vysílat následující epizoda, bude zveřejněno každým dnem; jediné, co zatím víme, je, že obě verze vznikly vzhledem k pandemii koronaviru v souladu se všemi nařízeními.
Zendaya už v srpnu během svého hostování v Jimmy Kimmel Live! show uvedla možnost, že by nějaké díly, které propojí první sérii s druhou, vzniknout mohly. „Pokoušíme se přijít na to, jak kvalitně natočit pokračování, na které můžeme být všichni opravdu hrdí, ale zároveň být v bezpečí,“ řekla v pořadu. 
„Takže bychom mohli natočit takovou překlenovací verzi. Nevím, jak to přesně popsat, ale musí to být epizoda, která se může udělat jen s omezeným počtem lidí v bezpečném prostředí,“ vysvětlila s tím, že přípravy druhé řady již byly v plném proudu.
„Proběhly první čtené zkoušky, fittingy, pak přišla pandemie a my jsme byli odvoláni, doslova dva dny před tím, než jsme měli začít natáčet.“