Vogue Daily

Victoria Beckham pro Reebok potřetí – přesně, co teď potřebujeme

„Oblečení, nad kterým nemusím moc přemýšlet, ale zároveň se díky němu cítím sebevědomě,“ komentuje návrhářka už třetí kolekci, kterou pro sportovní značku vytvořila. Fashion Features Editor Vogue vybírá pět produktů, co si pořídit právě teď.
Střihy poskytující maximální flexibilitu a materiály tak funkční, jak příjemné na dotek. Co víc si od sportovního oblečení přát? Ideálně ještě provedení, které bude vypadat na ulici stejně patřičně jako v posilovně a půjde lehce kombinovat s naším šatníkem na každodenní nošení. To nabízí nový výsledek stále pokračujícího partnerství Victorie Beckham s Reebok.
Když návrhářka na kolekci pracovala, nemohla tušit, že jen krátce po jejím uvedení bude svět paralyzován virem. Že na čas padnou úvahy nad tím, co si vzít na sebe do posilovny, v čem odvézt děti do školy, v čem do kanceláře a na nákup. Že se budeme oblékat sami pro sebe nebo jen své nejbližší, protože drtivou většinu času budeme trávit za zavřenými dveřmi. Přesto je kolekce relevantní.
Dobrá, asi teď úplně nepotřebujeme oblečení ušité z látky s ochranným faktorem 50, ale požadavky na pohodlí a všestrannost oděvu jsou snad ještě vyšší, a to dělá kolekci ideální uniformou na následující dny, týdny, ne-li měsíce.

Top 5 #Veebok produktů

Šusťákovka. Nejlehčí, nejpraktičtější a nejpodceňovanější součást šatníku. Milovali jsme ji v dětství a není důvod ji nemilovat v dospělosti. Skvělá volba na procházku v parku se psem nebo cestu za roh do pekárny/zeleniny/masny/vinárny, což je plus minus to jediné, kvůli čemu dnes mnozí vytáhneme paty z domu.
Foto: Archiv Reebok
Bunda, Victoria Beckham pro Reebok, 5299 Kč
Navzdory tlaku ze strany předních designérů (Acne Studios, Dion Lee, Fendi, Chanel, Jacquemus, Nina Ricci, Off-White, Prada, Roberto Cavalli… Mám pokračovat?) se cyklistickým šortkám zatím nepodařilo vplout do hlavního proudu. Zřejmě, že jsou stejně pohodlné jako záludné? Pokud jste si na ně ale dosud netroufli, teď je ten správný čas vyzkoušet je v bezpečné zóně. Doma. Můj tip? Zvolte ty v odstínu, který Pantone vyhlásilo barvou roku 2020, a noste je s bílou oversized (pánskou?) košilí. Jediné místo, kde mě zvlášť nebaví, je sedlo kola. Jak předvídatelné.
Foto: Archiv Reebok
Kraťasy, Victoria Beckham pro Reebok, 1949 Kč
Batoh. Na pečivo/zeleninu/ovoce/maso/víno. A taky na klíče a telefon. Kam jinam s tím, když cyklistické šortky nemají kapsy?
Foto: Archiv Reebok
Batoh, Victoria Beckham pro Reebok, 5899 Kč
Victoria při práci na kolekci vycházela z archivů značky Reebok. Hojně čerpala z devadesátých let. Evokují vám tyhle tenisky éru, která jako by patřila do úplně jiného života? Není se čemu divit. Ani Victoria tehdy ještě nebyla módní návrhářkou, ale Posh Spice.
Foto: Archiv Reebok
Boty, Victoria Beckham pro Reebok, 4399 Kč
Já vím, že jsem nedávno psal, abyste – slovy Karla Lagerfelda – nerezignovali na život a nekupovali si tepláky. Ale tohle je jiná. Tohle jsou tepláky od Victorie Beckham. „A co jako,“ říkáte si možná. „Kdyby Victoria Beckham řekla, ať skočíš z okna, tak skočíš?“ A víte co? Jo.
Foto: Archiv Reebok
Tepláky, Victoria Beckham pro Reebok, 6299 Kč
Kolekce je k dostání přes Reebok.cz, Reebok.com nebo Victoriabeckham.com.