Vogue Daily

V baseballu se nepláče, vzkazuje Tom Hanks

Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson ve středu oznámili, že se při natáčení v Austrálii nakazili koronavirem. „My Hanksovi budeme testováni, pozorováni a izolováni tak dlouho, jak to bude vyžadovat veřejné zdraví a bezpečnost,“ ujistil oscarový herec své fanoušky s tím, že je bude o průběhu léčby průběžně informovat. Jak slíbil, tak také udělal.
Hanks v pátek na Instagramu sdílel nový snímek, na kterém s manželkou pózují v baseballových čepicích. „Rita a já bychom chtěli poděkovat všem, kteří se o nás tak dobře starají. Máme koronavirus a zůstáváme v izolaci, takže nákazu nešíříme dál. Jsou však lidé, kterým může nemoc způsobit vážné zdravotní problémy,“ napsal herecký pár, který je nyní v karanténě ve městě Gold Coast na východě Austrálie. Právě tam se také nakazil během natáčení filmu o Elvisi Presleym.
„Abychom se z toho dostali, existuje několik věcí, které můžeme všichni udělat, a to, že se budeme řídit radami odborníků a dávat pozor na sebe a ostatní. Pamatujte, navzdory všem současným událostem, v baseballu se nepláče,“ uzavřel herec svůj příspěvek další povzbuzující hláškou, tentokrát z filmu Velké vítězství, kde si v roce 1992 zahrál po boku Madonny či Genny Davis.