Filmy

John Corbett si zopakuje roli Aidana ve 2. sérii pokračování Sexu ve městě

Fanoušci Sexu ve městě se mohou radovat – Aidan Shaw v podání Johna Corbetta se znovu setká s bývalou láskou Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) v pokračování And Just Like That... Podle informací magazínu Deadline se Corbett v druhé sezoně objeví ve výrazné roli. Zástupci HBO Max zprávu odmítli komentovat.
Corbettův Aidan byl spolu se Samanthou jednou ze dvou oblíbených postav Sexu ve městě, které se v první sérii And Just Like That... neobjevily. Ale zatímco obnovení kultovního seriálu bylo od začátku plánované bez účasti Kim Cattrall, fanoušci až do posledních vteřin čekali, kdy se Aiden objeví, a to zvláště proto, že Corbett svou účast v dubnu 2021 sám naznačil. „Myslím, že bych mohl být v několika epizodách,“ řekl tehdy pro Page Six.
„Bylo zábavné, že to řekl,“ reagovala na jeho vyjádření letos v únoru Sarah Jessica Parker v pořadu Watch What Happens Live. „Když se mi ozval, velmi zdvořile, protože on není nic jiného než gentleman, se omluvil, že to udělal jako vtip, a já odpověděla: Ne, ne, ne, neomlouvej se, jsme především svobodná země. A přišlo mi to docela rozkošné a zábavné.“
Po únorovém finále výkonný producent Michael Patrick King pro Deadline vysvětlil, proč se Aidan v pokračování neobjevil. „Opravdu jsem měl pocit, že je toho na Carrie moc,“ řekl. „V téhle sezoně se toho stalo skutečně hodně. Chtěli jsme dát Carrie šanci, aby se mohla vyrovnat se smrtí pana Božského, a Aidanův návrat je velká dějová linka, kterou jsme nikdy nezamýšleli.“
Ve stejném rozhovoru však Parker nevyloučila, že se Corbett objeví ve druhé sérii. „Myslím, že by mohl... Tedy... všechno je to možné,“ uvedla.
V závěrečných okamžicích finále první série se Carrie políbí s producentem podcastu Franklynem (Ivan Hernandez), což je znamení, že je po období truchlení připravena znovu začít s novým vztahem.
Corbett ztvárnil ve 3. a 4. sérii seriálu Sex ve městě přítele a později snoubence Carrie Bradshaw Aidana Shawa. Rozešli se dvakrát, poprvé poté, co se mu přiznala, že spala s panem Božským, a podruhé, když ji Aidan požádal o ruku a zasnoubili se.
Carrie a Aidan se spolu znovu setkali až v 6. sérii, když na sebe narazili na ulici a Aidan prozradil, že je ženatý a má malého syna. Osud je svedl dohromady i ve filmu Sex ve městě 2 na trhu v Abú Zabí. Dvojice se během pozdější večeře vášnivě políbila, ale vzhledem k tomu, že oba byli v manželství (a Aidan navíc otcem tří dětí), Carrie utekla. Setkání Carrie a Aidana po letech bude pravděpodobně muset řešit, co se stalo s Aidanovou manželkou Kathy.
Corbett právě ukončil natáčení v Řecku a objeví se rovněž v roli Iana ve třetím pokračování romantické komedie Moje velká tlustá řecká svatba.