Vogue Vánoce

Deset tipů na nej dárky pro náročné Štíry

Dárky pro nejsmyslnější a nejnáročnější znamení zvěrokruhu by rozhodně měly odrážet povahu Štírů.
Štír je plný intenzivních emocí, všechno pro něj musí být nej. Nejkrásnější, nejstylovější, nejmódnější, nejvzácnější. Zrozenci v tomto znamení dokážou být velmi vášniví, milují novinky, ale také umí být mimořádně věrní. Proto si nejdřív zjistěte, co mají nejraději. Ať už to je značka, nebo barva. Dost vám to pomůže trefit se do jejich náročného vkusu, který nesnese polovičatost. 
Rádi se chovají spontánně, proto ocení dárky, které je nevážou k jednomu místu, ale pomohou užívat si celý svět. Rádi se nechávají rozmazlovat, dopřejte jim jemné hedvábí i kvalitní literaturu. S ohledem na intenzivní povahu Štírů jim pomozte si trochu odpočinou a odpojit se od hektického životního stylu, který jim je tak vlastní.
Štíři jsou samé překvapení a také se rádi nechávají překvapit. To se vám zase povede, jen když je velmi dobře znáte a dáte si při výběru dárku pozor i na drobné detaily. Pyžamo? Proč ne, ale musí být mimořádně hebké a od značky, kterou milují módní influenceři, ale ostatní ji neznají. Vůně vybírejte zásadně v kategorii smyslné a provokativní (takže jasmín a exotická dřeva, nebo svůdná kombinace růže a šafránu). Radost jim dokáže udělat i malá krabička čaje, ale zase to musí být ten nejkvalitnější, a pokud možno v limitované edici, nebo hvězdná mapa na míru, kterou budou mít jen a pouze oni a bude jim připomínat určitý moment v jejich životě. 
P. S. Nezapomeňte na stylový balicí papír. Štíři ocení detaily a originalitu.