Vogue Vánoce

Deset tipů na dárky, kterými okouzlíte Střelce

Vědí, co chtějí a neváhají si o to říct. Pečlivě jim naslouchejte, splňte jim vše, co na očích uvidíte, a Střelec se vám odmění nekonečnou náklonností a rozzářenýma očima. 
Chytří a svobodomyslní Střelci se rádi nechávají vidět v tom nejlepším světle. Dokážou se královsky bavit i tvrdě pracovat a rozhodně by vás neměli překvapit ani tím, jak intenzivně a požitkářsky umějí odpočívat. Toto ohnivé znamení nesnáší polovičatost, protože jim buď dejte všechno, co jen můžete, nebo raději nic. To ale neznamená, že se musíte finančně zruinovat a hned kupovat jachtu. Tu by samozřejmě odmítli s tím, že jim plně postačí i drobnost, pokud ji ovšem sami považují za nejlepší.
Při nákupu dárků pro Střelce se zaměřte na příběhy a ty jim k tomu taky řádně přibalte. Může to být hebká deka utkaná v Nepálu, designový doplněk do bytu, nebo fotoalbum, které vypadá jako kniha. Work hard, party hard, relax even harder. To je životní heslo spousty Střelců. Určitě ocení knihy stejně jako personifikovanou tašku na cesty nebo stylový módní doplněk. Ovšem pozor na loga, ty Střelci nemusí, což ovšem neznamená, že nemilují módní značky. Jen nemají potřebu se jimi hned chlubit.