Vogue Book Club

Eva Burešová čte Krvavý Bronx, už dnes ve 22 hodin!

Úkladné vraždy, lstivé krádeže, otravy jedem, sňatkové podvody. Co všechno se stalo (nebo snad nestalo?) v brněnské čtvrti zvané Bronx? Přečtěte si spolu s Vogue CS už druhou knihu, o níž se teď mluví.
Plachetnice na vinětách od Jiřího Hájíčka jsme už dočetli, jenže karanténa stále nekončí. Abyste se doma večer nenudili a zůstali ve čtenářském střehu, Book Club na Instagramu Vogue Czechoslovakia pokračuje dál. 
Jako první otevřela knihu Krvavý Bronx Jitka Čvančarová, navázali Jana Plodková, Viktor Dvořák, Tereza Srbová, Martha Issová, Marek Lambora, Anna Kameníková, Oskar Hes, Jitka Schneiderová, Aňa Geislerová, Lukáš Hejlík, Hana Vagnerová, Tereza Hofová, Filip Březina, Veronika Khek Kubařová, Elizaveta Maximová, Matouš Ruml, Berenika Kohoutová a dnes pokračuje Eva Burešová.
Foto: Krvavý Bronx, Nakladatelství Host.
Těšte se na detektivní příběhy inspirované skutečnými novinovými články z 19. století, které vám jen tak nedají spát. Ještě aby ano, když je napsali vaši oblíbení autoři a budou vám je číst ti, které milujete. Mornštajnová, Bellová, Němec, Plodková, Dvořák, Srbová a mnoho dalších, prostě je na koho se těšit!
Vzhledem ke všem detektivním záhadám, kde se nešetří krví ani napětím, a pozdějšímu příchodu noci je live stream posunut o hodinu, takže číst začínáme vždy ve 22 hodin. Přesně! 
 Za poskytnutí knihy Krvavý Bronx děkujeme Martinu Reinerovi a nakladatelstvím Druhé město a Host.

Vogue Book Club vol. 2 #1 by Jitka Čvančarová