Valentine's Day

Valentýn s Rybami. Čím, kde a jak je okouzlíte

Kam pozvat na rande zrozence ve znamení Ryby? A co mu udělá největší radost? Máte vsadit na romanticko-erotickou klasiku, nebo na něžnou rozmazlenost založenou na ryze duševním splynutí? Otázky kolem svátku všech zamilovaných zodpoví valentýnský průvodce Vogue, díky němuž budete mít jasno, čím všechny Ryby potěšíte nejvíc.
Foto: Getty Images
Olivia Rodrigo, collage: Emma Kotian
Romantické, některé velmi tiché až stydlivé, jiné s tak velkým egem, že se do místnosti nevejde už žádné jiné. Ryby (narozeniny od 21. února do 20. března) především klamou tělem a plavou mezi dvěma protipóly, což se značně odráží v jejich povaze a bohužel i v tom, co očekávají od ostatních. Rády se řídí hlavně vlastními ideály, obětují se pro druhé, ale také na oplátku za to něco čekají. Pozornost, jakou věnují vám, chtějí i od vás. Toho se (nejen) na Valentýna držte zuby nehty, pokud ho chcete trávit právě s Rybami. 

Kam Ryby pozvat

Ryby jsou typicky romantické znamení zvěrokruhu a podle toho se také zařiďte, ať už zvete svou lásku, nejlepší přátele, nebo nejoblíbenějšího člena rodiny na valentýnský den. Ano, den. Protože Rybám nestačí jen jeden večer, touží alespoň po jednom dni stráveném podle jejich představ. Ty zahrnují nejvyhlášenější restauraci ve městě (ideálně samozřejmě v Paříži) s panoramatickým výhledem nebo noc na zámku. Dejte Rybám pořádný důvod vyplout z jejich osvědčených vod a dostavte se s pozvánkou do měkkých peřin v apartmá. V Česku je pro Ryby a Valentýna jasnou volbou pětihvězdičkový hotel Chateau Mcely, romantický zámeček s parkem a jednou z nejlepší restaurací v zemi. Této kombinaci Ryby prostě nemohou odolat, ať už je jejich diář sebeplnější. I když je fajn už samotný pobyt, zabookujte dopředu alespoň masáž celého těla s bylinnými oleji, po které bude následovat čaj o páté s růžovými makronkami a samozřejmě večeře o několika chodech zakončená šampaňským. 

Čím Ryby zabavit

Čas. Ryby chtějí váš čas. A je jedno, jestli ho vyplníte procházkou, společným beauty zážitkem nebo u televize při sledování jejich oblíbené romantické komedie. Odhoďte telefon, ideálně se na celé rande přepněte do režimu letadlo a buďte na sto procent přítomni v daném okamžiku. Podle charakteru svého vztahu pak dělejte všechno, co protějšku uvidíte na očích, a nebojte se prolomit hranice. Teprve za nimi totiž poznáte, po čem jejich duše skutečně touží. Ať už budete dělat cokoliv, nezapomeňte k tomu přinést spoustu květin a čokolády.

Jaký dárek vybrat pro Ryby

Diamantem neurazíte. Pravidlo první. Ovšem rozmazlené Ryby neuspokojí jen tak nějaký – rozhoduje velikost, barva, brus i samozřejmě zbytek šperku. Pokud vzácné kamení není cestou, kterou se chcete nebo můžete vydat, hrajte na rozkošnickou strunu Ryb. Rády tráví čas v ložnici, takže to nejlepší povlečení, jaké najdete, je pro ně vždycky skvělý nápad. Stejně jako voňavá svíčka v designovém obalu od značky, kterou zbožňují. Co Ryby a erotika? Tu milují hodně, rády se jí poddávají i o samotě. Jejich otevřená mysl proto ocení i dárky lechtivého ražení, pokud jsou vkusné a hlavně přinášejí skutečně rozkoš. Uspokojte všechny jejich smysly a Ryby vás budou po tomto Valentýnu milovat ještě víc.