Summer Vibes

Nejlepší třpytivé oleje na tělo a vlasy, které dávají sexy lesku nový rozměr

Bratři Grimmové napsali pohádku o ptáku se zlatým peřím, #BedtimeStory podle Vogue se místo opeřenců věnuje zlatému tělu. Do povinné výbavy na léto patří glotion, třpytivá aura na kteroukoliv část těla. Ty letošní jsou ještě lepší, protože kromě zlaté záře také voní. Božské tělo máte na dosah, stačí natáhnout ruku po jedné kouzelné lahvičce. 
Třpytivý olej na tělo Peonia Nobile, ACQUA DI PARMA, prodává Sephora, 1590 Kč

Pivoňková aura

Italská Acqua di Parma na léto rozšířila portfolio květinových vůní o třpytivé oleje. Každý se liší nejen vůní, ale i odstíny. Varianta Peonia Nobile voní po pivoňkách, růžích a malinách, olej má krásnou, lehce narůžovělou barvu, která sluší bledulím i opálené pokožce. Parfém už potřebovat nebudete, vůně je dostatečně intenzivní po celý den. 
Třpytivý olej Wonderlust, MICHAEL KORS, prodává Douglas, 1200 Kč

Rajská záře

I když nepatříte mezi milovníky sladce květinových parfémů, Wonderlust Shimmering Body Oil od Michaela Korse vás dost možná překvapí. Respektive vás překvapí hodně. Jeho vůně je příjemná, jemná, můžete ho vrstvit s jakoukoliv svojí oblíbenou vůní, aniž by se rušily. Stejně tak i třpytivý efekt se nesnaží konkurovat Beyoncé na Wearable Art Gala 2018. Zachycuje sluneční paprsky a rozzáří pokožku přirozeným způsobem.
Třpytivý olej Provence Summer, YAGE ORGANICS, prodává YageOrganics.cz, 499 Kč

Má, levandulová

Česko-britská Yage na léto připravila třpytivý olej s vůní levandule. Proč byste si měli vybrat právě tuto lahvičku? Nejen kvůli příběhu, ale hlavně obsahu, který je veganský, přírodní, v bio kvalitě. Ve složení dominuje jojobový, slunečnicový a rýžový olej, třpytky mají růžový a stříbrný lesk a zlepšují barvu pleti. A můžete ho použít i na obličej.
Třpytivý olej na tělo Rosa Nobile, ACQUA DI PARMA, prodává Sephora, 1590 Kč

Růžová zlatonka

Růže stolistá ze zahrad v Piedmontu spolu se zlatými třpytkami vytvoří na kůži něco, na co si vybudujete okamžitou závislost. Pokožka najednou bude vypadat krásnější, dostane sexy zlatavý lesk a bude vonět od východu do západu slunce a ještě dlouho po něm. Budete si připadat jako na prázdninách v Itálii, jen nemusíte bojovat o klidné místo na pláži. Léto s Rose Nobile od Acqua di Parma bude klidné, zamilované a v pořádku. 
Třpytivý olej na tělo a vlasy Bronze Goddess, ESTÉE LAUDER, prodává EsteeLauder.cz, 1400 Kč

Božský olejíček

Výčet nejlepších třpytivých olejů na tělo nemůže končit jinak než naprostou klasikou z řady Bronze Goddess od Estée Lauder. Ten letošní voní po kokosech, tahitské gardénii, bergamotu a vanilce. Pořád platí, že si ho můžete aplikovat na celé tělo i do vlasů, pomůže uhladit všechny ty neposlušné vlásky i nezkrotné kudrny. Lahvička vydrží celé prázdniny i babí léto.