Summer Vibes

Na pláž, na jachtu, do města. Nejlepší sluneční ochrana na každý den

Měří pár centimetrů, vejdou se do každé kabelky včetně ultra mini od Jacquemuse a aspirují na titul osobní strážce roku.
Foto: Profimedia.cz
Praktické není cool a cool nebývá praktické. Ale je také pravda, že existují výjimky potvrzující pravidlo. Ochranné tyčinky s nejvyšším UV faktorem zabrání všem (dobře, většině) letním nehodám, co na nás na každém kroku v těchto týdnech a měsících číhají. 
O tom, že bychom měli používat ochranu před sluníčkem, vědí všichni, ale ne každý se tím řídí. Nemusíte si ničit přes den make-up, ani s sebou nosit velké lahve bílého mléka. Opalování opravdu není žádná velká věda, stačí si vybrat ideální texturu a hlavně mít opalovací přípravky stále u sebe, kdykoliv a kdekoliv. Na nejkritičtější partie je ideální malá tyčinka s faktorem 50 nebo 50+ a spálený nos, rty, uši i prsty u nohou v otevřených botách se vám vyhnou velkým obloukem. 
Opalovací kosmetika v praktické tyčince už dávno nevypadá jako špalíček s podivnou vůní. Máte na výběr z přírodních a veganských variant, tónovaných, transparentních, potuodolných, pro ultra citlivou pokožku, na sport, do vody. Jediné, co se od vás chce, abyste je začali konečně používat. Všechno ostatní nechte na nich.
Krémový stick s minerálními filtry SPF 50, SALT & STONE, prodává Biosophy, 520 Kč
Tónovaná tyčinka Super Stick SPF 50+, SISLEY, prodává Sephora, 2330 Kč
Ochranná tyčinka pro velmi citlivou pleť Crystal Stick Protettivo, COLLISTAR, prodává Douglas, 499 Kč
Ochranná tyčinka Eight Hour Cream Defense Stick SPF 50, ELIZABETH ARDEN, prodává Douglas, 529 Kč
Voděodolná ochranná tyčinka Clear Stick Protector SPF 50+, SHISEIDO, prodává Douglas, 790 Kč
Ochranná tyčinka Idéal Soleil SPF 50+ na citlivé partie a rty, VICHY, prodává My Dermacenter, 379 Kč