Společnost

Nahlédněte do zákulisí dekadentního plesu Sobje by MUMM

Surrealistická atmosféra evokující hollywoodské „pool parties“ 70. let s osobitou scénografií a luxusním šampaňským. Čtvrtý ples Sobje by MUUM opět představil atraktivní osobnosti z hudební a kreativní scény a nabídl hostům nevšední pojetí tradičních zimních eventů. 
I letošní dress code kázal masku, tentokrát v duchu „inner superhero“, společně s unisexovým oblekem. Akce v dekadentním duchu se tentokrát konala ve vršovickém Vzletu, o speciální scénografii se postaralo Palma de alma a digitální studio Lunchmeat. Výzdoba odkazovala na hollywoodské „pool parties“ 70. let; například třpytivým slunečníkem umístěným na stage vedle interpretů, jakými byli NobodyListen, Vladimir518, SILV nebo Aiko, působící hlavně v Londýně. 
V sále evokujícím západ slunce se leskly červené skleničky se šampaňským MUUM, které už od samého začátku na eventu spolupracuje s oděvní designérkou Ivou Burkertovou. Ta má právě značku svatebních a společenských šatů Sobje, známější je možná ale progresivní ODIVI.
„MUMM je výjimečné šampaňské a velmi unikátní značka, která se dlouhodobě spojuje s exkluzivními a progresivními událostmi z oblasti módy, umění i kultury. Je nám potěšením být součástí jedinečného večírku, který jednoznačně udává trend a inspiruje,“ prozradila za MUMM Dagmar Rychterová.