Man

Pharrell Williams představuje genderově neutrální beauty značku

Nestárnoucí autor hitu Happy slavnostně uvádí vlastní řadu kosmetiky Humanrace určenou pro všechny typy pleti, rasy a pohlaví. Spolupracoval na ní s dermatoložkou Elenou Jones, která se o jeho pleť stará přes dvacet let.
Tři produkty v minimalistickém zeleném balení s logem v Braillově písmu na poličce v koupelně rozhodně nepřehlédnete. Obaly jsou navíc vyrobené z 50% recyklovaného plastu a dají se znovu naplnit. Pharrell Williams svou rutinu popisuje jako tříminutový facial pro všechny smysly. 
„Někdy musíte očistit svou mysl a jindy se zase zbavit odumřelých kožních buněk. Voda mi dodává pocit volnosti. Voda mě inspiruje. Vyrůstal jsem v klimatu s vysokou vlhkostí ve vzduchu,“ prozrazuje Williams v novém rozhovoru pro časopis Allure.
Foto: Humanrace
Foto: Humanrace
Foto: Humanrace
O pleť začal důkladně pečovat ve dvaceti letech. Pár rad k nezaplacení dostal mimo jiné od Naomi Campbell. „Umývej si obličej studenou vodou a vždy produkty nanášej směrem nahoru, proti gravitaci.“
Přemýšleli jste někdy nad tím, jak to Pharrell dělá, že pořád vypadá, jako kdyby objevil elixír mládí? Už nemusíte. Rutinu začíná s pudrovým cleanserem s obsahem ovocných alfa hydroxykyselin a jílu, jež se při kontaktu s vodou mění v bohatou pěnu. Druhým krokem je aplikace enzymatického exfoliantu s kyselinou glykolovou. Velké finále patří humidifying krému s extraktem z adaptogenních hub a vitaminem B3. 
Produkty budou k dostání od 25. listopadu na webu Humanrace.