Man

Jak bude vypadat kosmetika podle Harryho Stylese?

Autor hitu Watermelon Sugar si 25. května nechal patentovat ochrannou známku na výrobu parfémů a kosmetiky. Přinášíme přehledný souhrn, co od idola generace Z můžeme očekávat.
Ano, čtete správně. Harry Styles nás možná všechny brzy poctí vlastní kosmetikou. Fanouškovský účet @TheHarryNews přináší exkluzivní zprávu, že se zpěvák rozhodl jít ve šlépějích Rihanny, Kim Kardashian, Seleny Gomez, Lady Gaga a Kylie Jenner, protože si 25. května podal žádost o ochrannou známku u britského registrátora společností Companies House. 
Předmětem podnikání je podle všeho vše od parfémů až po kosmetiku, což znamená laky na nehty, oční stíny, lesky na rty a tužky na obočí. Styles je uvedený jako ředitel. Vzhledem k tomu, že bližší detaily nejsou známé, rozhodl jsem se alespoň nastínit to, jak by mohla kosmetická značka podle Harryho Stylese vypadat.
Foto: Anthony Pham via Getty Images

Jak se bude jmenovat?

Firma byla zaregistrována pod názvem Pleased As Holdings Limited, což naznačuje, že by se značka mohla jmenovat Pleased As nebo As pleased as Punch, což je podle spekulací na internetu idiom odvozený od loutkového představení Punch and Judy. 
Tato fráze se dnes stále používá pro označení pocitu hrdosti, případně radosti, což se vzhledem k tomu, že se jedná o kosmetický průmysl, jistě bude hodit. Líčení má vyjadřovat pocity štěstí a dávat lidem možnost kreativního vyjádření. 

Pro koho bude určena?

Nečekejte žádné škatulky. Na to už se dnes nehraje. Samozřejmě bude pro všechny. Styles je propagátorem gender fluidity, rozhodně se nebojí sebevyjádření a velice rád boří zažité společenské normy. Jeho klipy a outfity z červeného koberce jsou toho důkazem. Pravidelně spolupracuje se stylistou Harry Lambertem. Mezi jeho oblíbené značky patří Gucci a genderově fluidní modely britského návrháře Harrise Reeda, který letos uvedl řadu dekorativní kosmetiky se značkou MAC. 
Pokud jde o beauty, musíte mi všichni dát za pravdu, že je Harry Styles v současnosti jednou z nejvýraznějších osobností na poli popové hudby. Na obálce časopisu Beauty Papers je klidně jen v síťovaných punčochách s nalakovanými nehty, zatímco na Met Gala v roce 2019 dorazil v krajkovém topu Gucci. Je tedy víc než jasné, že jedním z klíčových pilířů značky bude inkluzivita. 

Jak bude vypadat, vonět a chutnat?

Představuji si multitasking produkty ve stylu Glossier. Essentials na pleť, multifunkční tvářenky, které se dají použít i jako oční stíny a rtěnka v jednom. Líbil by se mi krém na holení, deodorant a unisex parfém s vůní tabáku a vanilky. Věděli jste, že má Harry v koupelně na poličce parfém Tobacco Vanille od Toma Forda? 
Kdo ví, možná rozčeří nudné vody beauty rybníčku stejným způsobem jako Rihanna a představí 50 odstínů make-upu. Musí udělat laky na nehty, protože je má vždy perfektní. Odstíny by mohly být třeba Sunflower, Sign of the Times, Adore You, Watermelon Sugar a Cherry. Určitě bude cruelty-free, veganská a ohleduplná, stejně jako jeho song “Treat People With Kindness”. Fantazii se meze nekladou. Očekávání jsou už teď vysoká. 
A co design? Perly, růžová, trochu rock’n’rollu. Sexy kůže, peří. To nejlepší z mužského a ženského světa v jednom. Jako jeho outfit na letošních Grammy! Líbila by se mi kampaň od Tima Walkera, který pro něj nafotil booklet k albu Fine Line.
Zatím si na finální podobu musíme ještě počkat. Existuje i možnost, že si jen zaregistroval ochrannou známku, aby stejný krok nemohl učinit nikdo jiný. V každém případě můžu s jistotou říct, že pokud se produkty na trhu jednoho dne objeví, budou mít bezpochyby obrovský úspěch.