Horoskop

6. října 2018

LEV

Nezkrotní Lvi se hlásí o slovo. Dnes vás nikdo neovládne. Probudí se ve vás vaše potřeba po revoltě. Pravidla jakoby dnes neexistovala. Běda tomu, kdo se vás dnes pokusí usměrnit. Využijte dnešní den k vystoupení z komfortní zóny a k objevování nových směrů.

PANNA

Dopřejte si den naruby. Tím samozřejmě nechceme říct, že je na místě si krásnou halenku od Diora obléct švem nahoru. Zkuste však vše, co obvykle děláte, udělat o 100 % jinak. Možná totiž zjistíte, že to, na co jste si zvykli, už vám dávno nevyhovuje.

VÁHY

Rychlost není všechno! Dnes budete mít tendenci reagovat rychlostí blesku. Může se však stát, že vyhrknete odpověď dřív, než si stihnete ujasnit všechna fakta a podklady. To by mohlo vést k mylným závěrům a nepochopení. Raději se proto neunahlujte a před každou odpovědí se zhluboka nadechněte.

ŠTÍR

Podívejte se na zoubek vašim financím. Obzvlášť, pokud se vám v poslední době nedaří držet se předem připraveného rozpočtu. Hvězdy si totiž dnes pohrají právě s vaší majetkovou situací. Pokud vás výsledek "auditu" příliš nepotěší, můžete se zamyslet nad tím, jak váš příjem vylepšit.

STŘELEC

Sliby, chyby. Každý obdivuje vaše smělé plány a odvážné strategie. Je ale na čase se pustit do práce a vše slíbené dotáhnout do zdárného konce. Pokud kamarádce slibujete změnu šatníku, dnes je ideální doba na konec odkládání. Uvidíte, že vaši akčnost všichni ocení.

KOZOROH

Hlavně nepanikařte. Dnes budete mít tendenci vidět všechno černě. To ale vůbec není potřeba. Povolená nitka na šatech nemusí hned znamenat cestu do popelnice. Pravděpodobně jde jen o banalitu. Tak se dnes držte v klidu a zbytečně se nestresujte. Uvidíte, že žádné katastrofy nepřijdou.

VODNÁŘ

Je čas přestat se vyhýbat závazkům. Nespoutaná volnost a svoboda je sice fajn, dnes je ale na čase se pohlédnout po něčem dlouhodobějším. Vaše vztahy, ať už obchodní nebo osobní, dnes projdou velkou proměnou a i nezávazný flirt má šanci na něco hlubšího. Nebraňte se tomu.

RYBY

Už bylo na čase! Konečně se dočkáte odpovědí na svoje otázky. Dnes jakoby se rozjasnilo a náhle uvidíte celý svět jasněji. Můžete se tak snadno rozhodnout a začít konat. Je také dobrý čas vzít obchody útokem. Nehrozí vám totiž žádná rozhodovací paralýza.

BERAN

Ne vše co se třpytí stojí za váš čas. Dnes je na místě velká obezřetnost. Může se zdát, že se vám neobvykle daří. Příliš výhodné nákupy nebo příležitosti, které jsou až moc dobré, by vám mohly přinést místo radosti spíš strasti. Proto se rozhodujte rozvážně a ideálně konzultujte s někým nezaujatým.

BÝK

Dobrá společnost je k nezaplacení. Dnes vám prospěje, pokud se obklopíte zajímavými a inspirativními lidmi. Třeba sezvěte přátele i kolegy z práce k neformálnímu posezení u vás doma. Zkuste ale zůstat spíš v pozadí a více než obvykle naslouchat. Možná se dozvíte nejednu moudrost.

BLÍŽENCI

Co by to bylo za svět, kdyby nebylo neřestí. Dnes vás budou hvězdy mimořádně pokoušet k radostem, se kterými se rozhodně nehodláte chlubit. I přesto si ale svoje tajné potěšení pořádně užijte. Ať už je to čtení bulvárních plátků nebo mlsání čokolády. I takové věci jsou čas od času potřeba.

RAK

Dnešní den vás hvězdy nabijí neobvyklým sexappealem a vzrušující aurou. Náhle za toužíte po novém románku. Zadaní Raci zase partnera nebudou moci po celý den vyhnat z hlavy. Zkuste se ale trochu udržet a dávkovat svou touhu postupně. Vaši náladu dobře doplní i krajkové prádlo.