Horoskop

3. prosinec 2018


STŘELEC

Špatná rozhodnutí vám dnes nehrozí. Budete vypadat dokonale za všech okolností. To vám dodá velkou dávku sebevědomí a odvahy. Můžete se tak odhodlat i k věcem, na které si obvykle netroufnete. Třeba nové sandálky od Blahnika na extra vysokém podpatku. Dokonalý look zaručen.

KOZOROH

Možná dnes očekáváte ten nejhorší den v dějinách. Vše ale nakonec bude jinak. Připravte se, že bude potřeba, abyste reagovali flexibilně a dokázali se přizpůsobit vývoji situace. I když by to bylo pěkné, vše se zkrátka naplánovat nedá. Nejlepší bude, když se necháte překvapit.

VODNÁŘ

Tamhle jste kvůli práci nestihli pravidelnou hodinu pilates a už upíjíte třetí kávu. Dnes vám hvězdy předpovídají, že zapomenete na své zdravé návyky a budete mít tendenci dělat rozhodnutí, která vaší kondici a zdraví příliš nesvědčí. Zkuste to vykompenzovat alespoň zdravým obědem.

RYBY

Dnešní den bude pro vás ve znamení hloubání a přemýšlení. Pokud se nebudete soustředit, přistihnete se, jak zasněně zíráte z okna a přemýšlíte nad tím, kam se vydat za sněhem nebo nad jinými životně důležitými otázkami. Dnes je optimální čas pro ujasnění si priorit i spřádání plánů na nadcházející měsíce. 

BERAN

I když na známé rutině není nic špatného, příležitostně není od věci vykročit ze zažitých kolejí a prozkoumat něco nového. Pro vás je tento den naprosto ideální pro změny všeho druhu. Zkuste třeba nový butik či sestřih. Uvidíte, že se nezmýlíte.

BÝK

Nebuďte příliš upnutí na jednu věc nebo osobu. Věci i lidé se mění, s tím je potřeba počítat. Raději dnes zapracujte na své nezávislosti. Díky tomu se v budoucnu vyhnete zbytečnému stresu a smutku. Rozšířit si šatník o nové šaty přece zvládnete i bez doprovodu, ne?

BLÍŽENCI

Vše se zlepšuje, včetně vaší nálady. Čeká vás proto den plný smíchu, pozitivních myšlenek a zábavy. Byla by škoda ho strávit o samotě. Svolejte partu kamarádek na večírek se seriály či se vydejte do klubu. Vaše dobrá nálada bude působit jako magnet na všechny okolo. 

RAK

Vaše okolí k vám bylo v posledních dnech maximálně shovívavé. A to byste neměli přehlížet. Zaměřte se proto na rozmazlování vašich blízkých. Sestra například ocení společné nákupy, partner zase doma uvařenou večeři. Dnešní den je o rozdávání, ne naopak.

LEV

Už dlouho vás něco trápí, že? Stejně jako vám zlomený podpatek dokáže pořádně pokazit den, i nejrůznější trápení vás mohou otravovat dlouhé dny a měsíce. Dnes je ten správný čas na jejich řešení. Tak se nenechte odradit a zamávejte smutku na rozloučenou.

PANNA

Někdy je prostě těžké ukočírovat všechny emoce. A pro vás to dnes bude maximálně náročný úkol. Hvězdy totiž předpovídají, že vás čeká emočně nabitý den. V dobrém i špatném smyslu. Zkrátka cokoliv, co cítíte obvykle, ale asi tak stokrát intenzivnější.

VÁHY

Hlavní dnešní program: flirt na všech frontách. Dnešní den přeje všem nezadaným, toužícím po troše zábavy s opačným pohlavím. Ale trochu nevinného pokušení si ostatně mohou dovolit i zadané Váhy. Jen pozor, abyste se včas uhlídali a ze hry nebyl malér.

ŠTÍR

Jste zvyklí, že se sotva zastavíte. Dnes vás ale zcela překvapivě dostihne nuda a pocit, že nemáte co na práci. Pokuste se takové vzácné chvíle užít na maximum. Třeba si konečně zajděte na vysněnou masáž nebo nákupy. Vypněte myšlenky na práci i povinnosti a bavte se!