Horoskop

21. listopad 2018


ŠTÍR

Dejte na svou intuici. Pokud vám připadá, že se někde děje něco špatného, dnes je dost pravděpodobné, že máte pravdu. Nemávejte tedy rukou nad svými předtuchami, ale snažte se zabránit případným škodám. Díky své intuici se také budete snadno rozhodovat a bez váhání vyberete nepřekonatelný outfit.

STŘELEC

Je ve vás dobrodruh? Pokud ano, dnes bude mít hlavní slovo. Zatoužíte zažít něco vzrušujícího nebo objevit nepoznané. Třeba mladého návrháře, který vás uchvátí. Nebo novou restauraci a exotické chutě. Vyslechněte volání a následujte ho. Rozšíříte si obzory a získáte inspiraci.

KOZOROH

Nechte světlo reflektorů i jiným. I když si zdá, že z něj vůbec nemůžete uniknout. Ať děláte, co děláte, vše se vám daří a sklízíte obdiv na každém rohu. Nezapomeňte vyzdvihnout zásluhy i ostatních, kteří zůstávají v ústraní. Ocení to a získáte spojence.

VODNÁŘ

Opačné pohlaví na vás může oči nechat a vymýšlí způsoby, jak vás dostat na schůzku. Vy ale nic. Stále hrajete nedostupné a ze strachu ze zklamání raději hrajete bezpečně. Pokud to však nezkusíte, nikdy se nedozvíte, jestli daný člověk není vaše osudová láska.

RYBY

Dnes vám hvězdy posílají mimořádnou dávku soustředění a cílevědomosti. Díky tomu se můžete těšit na úspěchy zejména v kariérní oblasti. Využijte své kontakty. Vaše dnešní úsilí vás může katapultovat velmi daleko. Více než práce v týmu vám dnes prospěje samostatná aktivita.

BERAN

Dnes je pravděpodobné, že vám cestu zkříží někdo z vašeho okruhu blízkých, kdo po vás bude chtít hodně věcí. To by vás mohlo uvést do rozpaků a stresu, protože i přes všechnu vůli dané osobě nemůžete vyhovět. Vysvětlete v klidu a snažte se pomoci v rámci vašich možností.

BÝK

S každou nechtěnou myšlenkou, kterou necháte jít, s každým nenošeným kouskem oblečení, který pošlete dál, je váš život lehčí. Udělejte dnes generální úklid ve své hlavě i šatníku. Získáte tak prostor pro něco nového a vzrušujícího, na co už dlouho čekáte.

BLÍŽENCI

Držte se faktů. Dnes jsou logika a kritika bez emocí vašimi největšími přáteli. Pokud potřebujete s někým probrat něco nepříjemného, naplánujte si to spíš na dopoledne. Říká se, že člověk má vložit kousek sebe do všeho, co dělá. Dnes vám ale pomůže, pokud uděláte přesný opak.

RAK

Kromě velkého šatníku máte i velké srdce a rádi pomáháte lidem. Hvězdy vás ale dnes varují před přílišnou obětavostí, mohla by se vám totiž ošklivě vymstít. Ne všichni ve vašem okolí jsou tak hodní. Některým jde jen o vlastní prospěch. Pokud si nedáte pozor, zneužijí vás.

LEV

Dopoledne pro vás bude zářné a plné úspěchů, lichotek i příjemných chvilek. Čekejte příval energie a hlavně odvahy, kterou budete potřebovat, když se budete pouštět do nových dobrodružství. Odpoledne očekávejte příchod sentimentální nálady, díky které budete lehce podráždění.

PANNA

Dnes se vám do cesty připletou výzvy, které obvykle nemusíte vůbec řešit. Je na místě při řešení nastalých problémů vystoupit ze zajetých kolejí a vyzkoušet i nové postupy a taktiky. To vám dlouhodobě přinese výhody. Vyhněte se však konfliktům s vašimi blízkými.

VÁHY

Dnešní den přinese do vašeho života vášeň a temperament. Pokud jste zadaní, připravte si pro partnera svůdné překvapení. Pokud ne, můžete vyrazit do společnosti. Je dost možná, že narazíte na někoho, s kým si užijete pár báječných chvilek. Nezapomínejte však udržet správnou míru