Horoskop

1. září 2018

LEV

I z obyčejného dne se může vyklubat velká zábava. Dnešní den se na první pohled může zdát jako obyčejný den plný pochůzek. Pokud máte ale čas navíc, dovolte si trochu brouzdání po obchodech. Možná vám přes cestu přeběhnou neobyčejné tenisky od Teda Bakera, na které už dlouho čekáte! 

PANNA

Diamanty jsou prý nejlepší přátele všech žen. Dnes vás ale od nudy a špatné nálady nezachrání šperky, nýbrž skutečné kamarádky. Udělejte si čas na holčičí odpoledne a trochu se pobavte. Dobrá nálada vám vydrží i do dalších dnů a načerpáte novou energii. 

VÁHY

Přestaňte se zbytečně strachovat. Často máte tendence se bát, i přesto že riziko není na pořadu dne. Hoďte dnes obavy za hlavu a užijte si hezký den. Kupte šaty beze strachu, jestli vás kvůli nim někdo nepomluví. Uvidíte, že se vám uleví a že bát se není potřeba. Budete vypadat skvěle!

ŠTÍR

Dnes se budete cítit lépe ve své ulitě a jakýkoliv kontakt s okolním světem pro vás nebude žádoucí. To je v pořádku. Každý občas potřebuje chvilku pro sebe. Nedovolte však, aby se vaše osamělá nálada projevila arogantně nebo nepříjemně. Také si dnes odpusťte větší utrácení.

STŘELEC

Cink, cink! Dnes se můžete těšit na zlepšení vaší finanční situace. Možná konečně dostanete přidáno nebo vyhrajete hodnotnou cenu či dar. Tak jako tak, i když to bude lákavé, neutraťte vše najednou a část nově nabitých peněz si určitě uspořte na horší časy.

KOZOROH

Objevte svůj skrytý talent! Možná máte pocit, že kreslení nebo pečení prostě není pro vás. To ale nemusí být nutně pravda. Zkuste dnes nějakou novou, neobvyklou aktivitu. Hvězdy vás odmění dobrým výsledkem a spoustou zábavy. 

VODNÁŘ

I když jsou vaše úmysly dobré, dnes se raději držte zpátky. Vesmír si pro vás přichystal den, ve kterém se zkrátka nic nedaří, ať už se snažíte jakkoliv. Váš dobrý skutek by tak mohl dopadnout nějakým neštěstím. Nepropadejte ale panice. Zítra bude zase lépe!

RYBY

Postavte se čelem svým protivníkům. Schovávání se v koutě už bylo dost. Oblečte si outfit, ve kterém se budete cítit sebejistě a projevte se. Řekněte si o povýšení, postavte se "kamarádce", která vás za zády pomlouvá a škodí. Díky hvězdám budete mít spoustu vnitřní síly. Využijte ji!

BERAN

Neposnídali jste dnes bystrou kaši? Dnes jsou Berani obzvlášť ve formě. Vyřešit jakýkoliv úkol se vám povede rychleji, než byste si stihli nazout žabky. Ideální den na návštěvu muzea, galerie nebo na studium. Třeba někde venku, když je ještě hezky!

BÝK

Ranní Býče dál doskáče. Opravdu! Alespoň dnes bude maximum vaší efektivity a energie během dopoledne. Možná nebudete potřebovat ani svoji obligátní kávu. Odpoledne si ale raději nic neplánujete. Po napumpovaném ránu vás čeká spíš únava a ztráta motivace i tempa.

BLÍŽENCI

Vyčkejte na další kolekci. Možná už vám nějakou dobu vrtá hlavou, zda nezměnit práci, partnera či jestli z dlouhých vlasů nepřejít na klasické mikádo ve stylu Anny Wintour. A dnes tu vtíravou myšlenku obzvlášť nejde setřást. Vyvarujte se velkých rozhodnutí a odložte je. Dnes by vám změna neprospěla.

RAK

Připravte na klesání ke dnu. I takové dny čas od času přijdou. Pravda ale je, že nejvíc komplikací dnes způsobíte sami sobě svou věčnou touhou po dokonalosti a všudypřítomnou pochybností o svých výkonech. Horším dnem snadněji proplujete, když budete sami na sebe mírnější než obvykle.