Horoskop

23. březen 2019

BERAN

Dnešek je ideální pro realizaci všeho, co vyžaduje akčnost, dynamiku a větší výdej fyzické energie. Vyrazte tak někam na hory a za sportem. Pokud se s někým či něčím dostanete do sporu, uvědomte si, že nic, co přichází není špatné, jen to vede k uvědomění.

BÝK

Pokud přemůžete svou vrozenou pohodlnost, tak máte šanci užít si opravdu vydařený víkend. Hvězdy naznačují, že pro vás může nastat období rozmachu. Pravděpodobné jsou události, kdy si budete svůj život vychutnávat. Den přeje dobrému jídlu, pití, vztahům.

BLÍŽENCI

Přestože na vás nejspíš v poslední době doléhají dramatičtější události, zvládnete je v pohodě. Uvědomujete si, že život není černobílý a že přizpůsobivost je vaší silnou stránkou. Dokážete se radovat i z maličkostí. Dobré pak bude, když se nebudete prosazovat za každou cenu, ale budete dávat respekt i ostatním.

RAK

Dnes se budete cítit někým nebo něčím omezováni a zkoušeni. Naštěstí skvěle zafunguje zdravý rozum. Díky tomu si dokážete velmi dobře promyslet, jak a co udělat, aby sobota byla příjemná a vydařená.

LEV

Do žádných střetů se dnes raději nepouštějte. Prosadit lze jistě vše, ale ne za každou cenu. Pokud ovšem potřebujete nějakou akční energii vydat, pak sport a těžší fyzická práce je ideálním prostředkem.

PANNA

Pro vás je sobota dnem odpočinku a nabírání nových sil. Bohužel je velmi pravděpodobné, že vaše okolí nic takového nebude chápat. Pokud chcete být v klidu, stáhněte se do ústraní a prostě jen buďte. 

VÁHY

Vztahy a umění budou hlavní témata dnešního dne. Pokud se na ně dobře připravíte, máte šanci na velmi silné zážitky. Možná však budete tak sebejistí, že vám vesmír připraví nějakou lekci o pýše, která předchází pád…

ŠTÍR

Zřejmě budete mít potřebu jen tak relaxovat. A hvězdy vám to ostatně doporučují. Asi se budete cítit vyčerpaní, unavení a podráždění. Bude to důsledek nebývalých pracovních nároků, které na vás v poslední době dopadají. Nejhorší na tom je, že vyhlídky na brzké vylepšení nemusí být příliš nadějné. 

STŘELEC

S úsměvem jde všechno lépe a zřejmě s ním začnete hned po ránu. Díky nápadu, který dokážete také ihned realizovat, sklidíte obdiv a vděk rodiny. Týkat se to bude především kultury a příjemných záležitosti všeobecně. 

KOZOROH

Dnes si půjdete si za svým. A i když se to jindy vyplácí, dnes to bude přesně naopak. Svou urputností byste jen zvýšili napětí v sobě i kolem sebe. Pokud se budete chtít zklidnit, vyrazte někam z města, za sportem, wellness a uvolněte se.

VODNÁŘ

Dnes budete prožívat silné emoce spojené s nápady, které by mohly znamenat start nějakého nového projektu. Bude tak dobré být ve střehu a nenechat bez povšimnutí žádný nápad, který k vám dorazí. Zejména ti, kteří jsou nyní zamilovaní, budou mít plnou hlavu toho druhého a nic jiného nevnímat.

RYBY

Asi dnes budete pociťovat zmatenost a nejistotu. Přičiní se o to sklony k náladovosti, melancholii a smutku, které by vás mohly potrápit. Pokud takové stavy máte, zkuste si uvědomit, že každý z nás je výjimečnou, originální a nevšední osobností. Zajděte si na masáž, do kina či na procházku a můžete čekat rychlé zlepšení nálady.
Ve spolupráci s profesionálním astrologem MILANEM GELNAREM