Móda

BCEFW AW 22/23: To nejlepší z maďarského fashion weeku

Srdce módy bušilo tento víkend uprostřed Evropy, na Budapest Central European Fashion Week (BCEFW). Jedna z největších oslav módy, kterou pořádá Hungarian Fashion and Design Agency a dává nám pocítit, jaké to je, když módu podporuje státní organizace.
Centrem maďarské módy se na tři dny stalo Muzeum Výtvarného umění, působivý prostor na slavném Náměstí Hrdinů. V sobotu se lehce rozpačitě na mole vystřídaly lokální zajeté návrhářky Nora Sarman, specialista na krejčovinu AERON nebo maďarské pojetí haute couture v podobě SENTIMENTS. Módní dům oslavil 25 let své existence přehlídkou svých nejslavnějších modelů.
Neděli dominovalo hned několik jmen: Temná ZSIGMOND, architektonická NUBU a zemitá Nanushka. Celý fashionweek zakončila oslnivá přehlídka Dory Abodi. A to doslova, rozhodla se totiž modelkám zakrýt celý obličej třpytivými krystaly, které se vryly do paměti všem návštěvníkům víkendu módy.
Všechny přehlídky si diváci mohli užít nejen osobně, ale i zdarma a online díky partnerství s platformou TikTok, která přenášela na profilu BCEFW celý program. Videa by Vogue z celé BCEFW najdete na našem TikToku.