Doplňky

Jaro? Čas na novou crossbody kabelku. Tady jsou ty nejstylovější

Při investici do nové kabelky se často vyžaduje, aby uměla dokonale doplnit jakýkoli outfit. Spojení luxusních materiálů s elegantními detaily dělá základ perfektní tašky, která skutečně dotvoří a pozvedne jakýkoli look. A právě tašky přes rameno vše zmíněné do puntíku splňují. 
Foto: Phil Oh
Street style New York Fashion Week, únor 2023
Neexistuje lepší typ kabelky pro aktivní životní styl plný povinností a cestování. Je jedno, jestli jezdíme do práce, často cestujeme do zahraničí, nebo musíme denně oběhat spousty pochůzek. Crossbody kabelka bude na tohle všechno ideální a prudce stylovou pomocnicí. V chladnějších měsících ji lze navíc díky dlouhému popruhu snadno přehodit přes navrstvené oblečení, a přesto bude působit ležérně (a to i v případě, že s sebou nosíme další sezonní nezbytnosti jako třeba deštník).
Co nás na poli kabelek čeká v následujících měsících? Těšit se můžete na elegantní kousky od těch nejznámějších brandů. Elegantní kabelka Totême T-Lock s kontrastním prošíváním je jako šitá na míru všem vyznavačkám a vyznavačům minimalismu, navíc ji lze nosit nejen stylem crossbody, ale i jako elegantní psaníčko. Redakčním miláčkem sezony se stane Knight od Burberry, která je ideální pro každého, kdo by rád doplnil arzenál kabelek o něco z dílny Daniela Lee. A pak je tu odvážný motiv řetězu od JW Andersona, který se rozhodně neztratí v šatníku těch, kdo se nebojí udělat pořádný módní statement.
Mnozí z nás navíc dennodenně jezdí do práce MHD, a tak je dobré zvážit, zda si právě takovou praktickou pomocnici přes rameno nepořídit. Pojme totiž veškeré nezbytnosti a ještě nám uvolní ruce. Na výlety jsou ideální funkční crossbodies se zipy a přihrádkami, které zabezpečí pas, letenky, karty nebo peněženku.
Tak, a teď už si jen stačí vybrat z naší selekce dvaceti čtyř kabelek přes rameno, které využijete do práce i kamkoli jinam.



Článek vyšel původně na www.vogue.co.uk.