Trendy

Značky spodního prádla, které nás baví

Spodní prádlo. Korzety, body. Podprsenky vyztužené, průhledné, pružné. Kalhotky s vysokým pasem, tanga, brazilky. Zkrátka módní artikl, jenž se během posledních let dostal do popředí natolik, že místo na nové boty si myslíme na nový set prádla hned od několika značek. Jaké z nich jsou rozhodně ty pravé, o kterých byste měla vědět? Vybíráme za vás ty nejlepší.

Paon label

Poměrně nová značka spodního prádla vznikla v roce 2016 a neustále se posouvá dál. Pyšní se tím, že prádlo je kompletně ušité v Čechách, vytváří kolekce, které jsou cenově dostupné, přesto skvěle vypadají. K prádlu nedávno v Paon přidali i pyžama a župánky, které díky svému pohodlí sklízejí úspěch nejen u mladších ročníků.
Foto: Archiv firmy
RED ON bralette, Paon, prodává Paon label, 1 290 Kč
Foto: Archiv firmy
FLY bralette, Paon, prodává Paon label, 1 390 Kč
Foto: Archiv firmy
TOUCH kalhotky chilly, Paon, prodává Paon label, 590 Kč

Tereza Vu

Návrhářka, která jako jedna z prvních v České republice ukázala, že dobře ušité prádlo vypadá perfektně na všech typech ženské postavy. Módní přehlídky Terezy Vu patří k těm v tuzemsku nejsledovanějším právem, umí vykouzlit elegantní, nežnou i erotickou atmosféru. Prádlo je šité vám na míru, tudíž nehrozí, že byste jej vracely. 
Foto: Archiv firmy
Podprsenka Eyra, Tereza Vu, prodává Tereza Vu, 4 500 Kč
Foto: Archiv firmy
Popruh na tělo Iona, Tereza Vu, prodává Tereza Vu, 8 000 Kč
Foto: Archiv firmy
Vysoké kalhotky Brenna, Tereza Vu, prodává Tereza Vu, 5000 Kč

Intimissimi

Značka, kterou netřeba dlouze představovat, ovšem jako jeden z mála řetězců umí nabídnout velmi kvalitní prádlo za rozumnou cenu. Kolekce se pravidelně mění, trendy střídají trendy, ovšem i v Intimissimi naleznete stálice v podobě basic střihů podprsenek a kalhotek, které nevyjdou z módy nikdy. Mimochodem věděli jste, že tato značka je na trhu už od roku 1996?
Foto: Archiv firmy
Krajkové Body Heart Beat, Intimissimi, prodává Intimissimi,
1 149 Kč
Foto: Archiv firmy
Krajková Pásková Tanga, Intimissimi, prodává Intimissimi, 200 Kč
Foto: Archiv firmy
Hedvábný Top Fly Me to the Moon, Intimissimi, prodává Intimissimi, 1 149 Kč

J’amemme

J’amemme je známá především svými až lehce architektonickými siluetami. Mladá značka, která se zrodila v roce 2018 z vášně pro umění a design, redefinuje couture prostřednictvím svého přístupu k barvě a formě. Jedinečné látky, kontury a textury mají současný pohled na ženskost. Hlavní designérka Julie Yarmoliuk zkoumá sílu zjednodušených tvarů, které jsou založeny na nekompromisní kvalitě. Neotřelé, nové a velmi sexy.
Foto: Archiv firmy
Podprsenka z organické bavlny, J’amemme, prodává J’amemme, 150 €
Foto: Archiv firmy
Podprsenka pošitá krystaly, J’amemme, prodává J’amemme, 300 €
Foto: Archiv firmy
Podrsenka bez ramínek z organické bavlny, J’amemme, prodává J’amemme, 150 €

Zuzana Kubíčková

Návrhářka a její tým na poli módy působí od roku 2012, ke značce později přibyl ještě Pop by Zuzana Kubíčková. Jedním z artiklů designérky je spodní prádlo, které se vyznačuje čistou esencí ženskosti, ladných křivek a krásy nejen na pohled, ale i na dotek. Takové prádlo by měla mít v šatníku každá žena. Zvedená značka, která funguje, sluší a žena díky ní vypadá skutečně jako opravdová femme fatale.
Foto: Archiv firmy
Hedvábná podprsenka, Zuzana Kubíčková, prodává Zuzana Kubíčková, cena na vyžádání
Foto: Archiv firmy
Set spodního prádla z hedvábného saténu, Zuzana Kubíčková, prodává Zuzana Kubíčková, cena na vyžádání
Foto: Archiv firmy
Hedvábné kalhotky, Zuzana Kubíčková, prodává Zuzana Kubíčková, cena na vyžádání