Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Trendy

Třpytivou kabelku po Novém roce neodkládejte

Kristýna Jandová22. 12. 2023
Díky sezoně vánočních večírků je na trhu spousta třpytivých kabelek, po Novém roce ale jen tak nezmizí. Bijoux kabelky se stanou jedním z klíčových trendů roku 2024.
Taylor Swift
Foto: James Devaney/GC Images
Taylor Swift
Od psaníček posetých zářivými kamínky přes flitry a metalické barvy, kabelky připomínající spíše bižuterii se postupně dostávají na výsluní. Rok co rok se tento trend vrací především díky oslavám Vánoc a Nového roku, a pokud jste si už nějakou zářivou společnici pořídili, máme pro vás dobrou zprávu: Právě tento styl kabelek budete moci kombinovat i poté, co sezona slavnostních outfitů skončí. Nepotřebujete oslnivou róbu ani výjimečnou akci, štrasové kabelky rozzáří i klasický outfit v podobě džínů a trika. 
I když se na první pohled může přezdobená kabelka zdát jako módní přešlap, není tomu tak. Mini taštičku s křišťály a filtry si oblíbila například Taylor Swift, Jessica Biel nebo dcera Beyoncé, Blue Ivy. Ani jedna z jmenovaných ikon neodolala veganské značce Giarité, založené rumunskou návrhářkou Georgiou B. 
I na jaře a v létě ovládnou kabelkovou scénu takové, které se blyští a třpytí. Ve svých kolekcích je předvedla například značka Schiaparelli a 16Arlington. Kamínkové kabelky zařadila i Stella McCartney, GucciDolce & Gabbana. Ať už dáte přednost zlaté či stříbrné, nebo zvolíte extravagantní s barevnými kamínky či flitry, s jiskřivou taškou dodáte styl i tomu nejobyčejnějšímu outfitu.
Kabelka Box bag, DOLCE&GABBANA, prodává Dolce&Gabbana, 6950 €
1 / 9
Kabelka Box bag, DOLCE&GABBANA, prodává Dolce&Gabbana, 6950 €
Foto: Dolce&Gabbana