Trendy

Třpytivou kabelku po Novém roce neodkládejte

Díky sezoně vánočních večírků je na trhu spousta třpytivých kabelek, po Novém roce ale jen tak nezmizí. Bijoux kabelky se stanou jedním z klíčových trendů roku 2024.
Foto: James Devaney/GC Images
Taylor Swift
Od psaníček posetých zářivými kamínky přes flitry a metalické barvy, kabelky připomínající spíše bižuterii se postupně dostávají na výsluní. Rok co rok se tento trend vrací především díky oslavám Vánoc a Nového roku, a pokud jste si už nějakou zářivou společnici pořídili, máme pro vás dobrou zprávu: Právě tento styl kabelek budete moci kombinovat i poté, co sezona slavnostních outfitů skončí. Nepotřebujete oslnivou róbu ani výjimečnou akci, štrasové kabelky rozzáří i klasický outfit v podobě džínů a trika. 
I když se na první pohled může přezdobená kabelka zdát jako módní přešlap, není tomu tak. Mini taštičku s křišťály a filtry si oblíbila například Taylor Swift, Jessica Biel nebo dcera Beyoncé, Blue Ivy. Ani jedna z jmenovaných ikon neodolala veganské značce Giarité, založené rumunskou návrhářkou Georgiou B. 
I na jaře a v létě ovládnou kabelkovou scénu takové, které se blyští a třpytí. Ve svých kolekcích je předvedla například značka Schiaparelli a 16Arlington. Kamínkové kabelky zařadila i Stella McCartney, GucciDolce & Gabbana. Ať už dáte přednost zlaté či stříbrné, nebo zvolíte extravagantní s barevnými kamínky či flitry, s jiskřivou taškou dodáte styl i tomu nejobyčejnějšímu outfitu.