Trendy

Trikiny: trendy plavky letošního léta, které můžete nosit i mimo pláž

Multifunkční, více sexy než jednodílné, ale stylovější než bikiny. Tyto plavky si nelze nezamilovat.
Foto: archiv značky
Chanel Cruise 2023/2024
Foto: archiv značky
Chanel Cruise 2023/2024
Poprvé se na scéně objevily v 60. letech jako kreativní alternativa ke dvoudílným plavkám. Jak jejich název napovídá, trikiny se skládají se tří částí. Horní a spodní díl spojují buď pásky a šňůrky, nebo kus rafinovaně prostřižené látky. Na chvilku sice ustoupily do pozadí, ale první dvě dekády tohoto milénia se vrací a pokaždé se stejným wow efektem. Ostatně nedávná přehlídka cruise kolekce Chanel v Los Angeles toho byla jasný důkazem. Italská supermodelka Vittoria Ceretti se v trikinách se stříbrnými hvězdami prošla po přehlídkovém mole v Paramount Studios následovaná modelkou v plavkách s bronzovým monogramem CC. Už teď je jasné, co bude nejžádanější artikl kolekce, která se objeví v buticích ve druhé polovině roku. 
Trikiny zpopularizovala Paris Hilton, Elizabeth Hurley, Rihanna, na seznamu fanynek těchto plavek nechybí ani Rihanna, Dua Lipa a samozřejmě Kim Kardashian, které tento střih nechybí v kolekci Skims Swim.
Jejich hlavní výhodou, kromě toho, jak opticky modelují postavu, je fakt, že si je můžete obléct k sukni, šortkám nebo dlouhým kalhotám a vyrazit v nich rovnou do města. Vysoce vystřižené trikiny v sobě mají kouzlo spojující sexy drzost a elegantní diskrétnost, podle toho, jaké si zrovna vyberete.