Trendy

Metalické bikiny: Trendy plavky, které rozzáří celé léto i mimo pláž

Designéři povýšili metalické bikiny na oblečení do města a hvězdy v čele s Kim Kardashian na must-have trend sezony. Už je máte ve svém letním šatníku taky?
Foto: Profimedia.cz
Khloe a Kim Kardashian v Mexiku, červenec 2022
Zatímco plážovým kolekcím na léto 2022 vládnou plavky vcelku, přehlídková mola a následně sociální sítě celebrit ovládly stříbrné podprsenky a bikiny, které se nosí mimo plážový klub prakticky kamkoliv. Isabel Marant představila svou verzi v kombinaci s vyšívanými šortkami, podle Courregès se kovový top nosí k elegantním černým kalhotám. U Missoni je vrství pod šaty i trenčkot a Dolce & Gabbana pod všechno ostatní. 
Metalické bikiny letos povýšily na party outfit, okouzlující detail na oběd v beach klubu i cool způsob, jak rozzářit letní garderobu jako nikdy předtím. Můžete v nich vidět výrazný vliv estetiky Y2K, nebo inspiraci legendární Barbarellou v podání Jane Fonda. To už necháme na vaší fantazii.
Největší fanynkou a propagátorkou tohoto trendu není nikdo jiný než Kim Kardashian. Letos jsme ji mohli vidět v metalických bikinách v Mexiku na pláži, v Miami při otevření obchodu SKIMS Swim, kdy si vršek od plavek oblékla spolu s legínami ze stejného materiálu, a stříbrné plavky hrají i zásadní roli v celé její plavkové kolekci pro toto léto. Není to ovšem poprvé, co se superstar objevila v lesklých bikinách. Prakticky totožný model, jaký propaguje ve své kolekci, fotila před čtyřmi roky v Miami. Kim se spolu se svými sestrami tento rok postarala o to, aby se ze stříbrných plavek stal virální trend, kterému postupně podléhají i ostatní.