Trendy

Ikonické looky ze sjezdovky

Navzdory mrazivému počasí vypadají celebrity během zimní dovolené vždy dokonale. Od modro-červené kombinézy princezny Diany po oversized sluneční brýle Brigitte Bardot, Vogue rekapituluje nejlepší looky sjezdovek!
Ať už vás čeká lyžování na horách, nebo se raději doma u krbu zabalíte do deky, těžko byste hledali lepší inspiraci, než jsou vintage fotky celebrit na zimní dovolené. Jejich tajemství, jak vypadat na sjezdovce stylově? Neon a potisky bez zábran. Příklad za všechny – Brooke Shields s huňatými růžovými klapkami na uši v Québecu v roce 1988. 
Od lesklých slunečných brýlí přes šátky až po kožešinové rukavice, pokud chcete zůstat v teple a zároveň působit chic, doplňky jsou sázkou na jistotu. Cher v Aspenu v roce 1977 zářila ve fuchsiové čelence, princezna Diana zase v červeno-bílé na sjezdovce v Klosters. A když zatoužíte po něčem výraznějším, vsaďte na look bond girl Lynn-Holly Johnson, která v roce 1981 oslinila odvážnou kombinací klobouku, chlupatých bílých klapek na uši a zářivě červených lyžařských brýlí. Nezapomeňte si také pohrát s vrstvením jako modelka Veruschka, která si pod klobouk uvázala šátek s výrazným potiskem. 
Mimo sjezdovku je hlavním zdrojem inspirace Brigitte Bardot se svými oversized obroučkami; a zatímco Britt Ekland sází na metalické sluneční brýle, Sophia Loren kombinuje klasické pilotky s červeným šátkem a svetrem s potiskem.