Sneakers

Retro tenisky jsou jedním z největších trendů roku 2024. Tady je další důkaz

Když se jedna z největších hvězd objeví v jednom typu tenisek dvakrát během pár dní, vysílá to jasný vzkaz – tyto boty právě teď určují trendy. A když je onou celebritou Kristen Stewart, měli byste zpozornět, o jaké tenisky to jde. 
Foto: Profimedia.cz
Kristen Stewart na Sundance Film Festival, 22. ledna 2024
Každý miluje tenisky. Návrháři, stylisté, celebrity i módní influenceři, kteří společně určují estetiku daného momentu. U Kristen Stewart to platí dvojnásob. V teniskách, přesněji řečeno v retro teniskách, chodí na červený koberec porušovat psaná i nepsané pravidla velkých událostí, jako je Met gala nebo filmový festival v Cannes. Výjimkou nebylo ani její poslední vystoupení na veřejnosti. Tentokrát v americkém Utahu na slavný Sundance Film Festival přišla v modrých džínách toho nejklasičtějšího střihu a s červenými retro teniskami Adidas. 
Herečka přijela na festival propagovat své nejnovější filmy Love Me a Love Lies Bleeding. Její současná image je esencí pohody a zatímco její kolegové a kolegyně vsadili na klasičtější styling (i když Sundance rozhodně není tak formální jako jiné festivaly), Stewart si zvolila vlastní cestu. Vedle volných džínů se ukázala také v červených kalhotách s bílými pruhy po stranách a bílém crop topu. K této kombinaci zvolila stejný typ tenisek, jen tentokrát v bílé a černé.