Přehlídky

Vítejte v zákulisí New York Fashion Weeku, kde se potkávají budoucí trendy a současné hvězdy

Jak vypadají kolekce na sezonu podzim - zima 2024/2025 představené v rámci týdne módy v New Yorku již víme, ale zajímá vás, co všechno se událo v zákulisí? Exkluzivní pohled do backstage těch nejsledovanějších přehlídek, kde jedna hvězda střídala druhou, najdete only in Vogue. 
Zatímco obvykle vídáme Američany hrnoucí se do Paříže, letošní sezona přinesla obrat o 180 stupňů: Ludovic de Saint Sernin přivezl do NYC svou stejnojmennou značku, Tommy Hilfiger se vrátil domů a o epický konec celého týdne módy se postaral Thom Browne, kterého jsme viděli naposledy na couture loni v červenci.
Už i s ohledem na blížící se předávání Oscarů stálo za to sledovat každičký detail, každou přehlídku, všechny šaty. Zrodil se snad na Manhattanu další ikonický fashion moment, kterého budeme svědky na červeném koberci? Wes Gordon se svojí kolekcí pro značku Carolina Herrera tyto ambice má. Stejně jako Michael Kors, jehož kolekci ready-to-wear na sezonu podzim - zima 2024/2025 si nenechala ujít Blake Lively, Brie Larson, Katie Holmes, Gabrielle Union ani Rachel Zegler.
Prolistujte si galerii a podívejte se na exkluzivní backstage fotky z přehlídek ready-to-wear kolekcí pro podzim 2024.