Móda

Zoë a Lenny Kravitz: Stylový tandem na hollywoodském chodníku slávy

Otec a dcera, ikony ve svém oboru. Zoë a Lenny Kravitz zářili na úterním ceremoniálu v Hollywoodu, kde byla Lennymu udělena hvězda na chodníku slávy. Oba se pro tuto příležitost vystrojili doslova hvězdně.
Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images
Zoë Kravitz a Lenny Kravitz
„Táta říká, že když ti nejsou vidět bradavky, není to pořádná košile," vtipkovala Kravitz během své řeči na ceremoniálu. Zároveň dodala, že respektuje jeho oddanost síťovaným košilím, a s úsměvem poznamenala: „Vlastně je to asi tvůj nejdelší vztah. Navzájem se zlepšujete."
Hudebník s nezaměnitelným stylem se na slavnostní ceremonii ukázal v elegantním a přitom neotřelém outfitu, věrném jeho osobitosti. Zvolil černý oblek Saint Laurent s proužky a hedvábnou košili, kterou nechal odvážně rozepnutou na celé hrudi. Outfit doplnil brýlemi Ray Ban a zlatými doplňky, jako jsou šperky, pásek a luxusní švýcarské hodinky Jaeger-LeCoultre, jimž dělá od roku 2023 ambasadora. Kravitzův módní styl z něj dělá nepřehlédnutelnou ikonu. Jeho charisma a odvaha experimentovat s módou mu v roce 2022 vynesly cenu Fashion Icon roku na udílení cen CFDA Fashion Awards.
Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images
Lenny Kravitz
Zoë Kravitz se na podporu svého otce ukázala v odvážném outfitu také od Saint Laurent: Oblékla si takzvanou divnosukni, která je v poslední době hitem módního světa. K ní si zvolila světle modrý top bez ramínek a doplnila look elegantními sandály. Outfit korunovala decentními stříbrnými šperky a jemným make-upem. Její snoubenec, herec Channing Tatum, zvolil klasiku v podobě černého obleku s cardiganem. Divnosukně, která se vyznačuje nešikovnou délkou, se stala hitem začátku letošního roku a představitelka Catwoman ji předvedla s bravurou.
Kravitz – jméno, které se ve světě talentu a módy skloňuje s respektem. Je zřejmé, že Lennyho vliv na Zoëinu módní cestu je značný. V jeho odvážném přístupu k oblékání našla inspiraci a sama se nebojí posouvat hranice a udávat trendy. To se jasně ukázalo v minulosti na Met Gala 2021, kde zazářila v síťovaných šatech zdobených drahokamy Saint Laurent, ale i minulý týden na večeři Saint Laurent x Vanity Fair, kde okouzlila v černých průsvitných šatech od stejné značky.
Zoë Kravitz na slavnostním ceremoniálu na hollywoodském chodníku slávy uvedla, že být dcerou zpěváka a skladatele oceněného Grammy dělá z jejího života „jedno velké dobrodružství". Hvězda Lennyho Kravitze se nachází na ulici 1750 Vine před historickou budovou Capitol Records.
Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images
Steve Nissen, Zoë Kravitz, Lenny Kravitz, Denzel Washington a Sibley Scoles