Odebírejte novinky Vogue

Obálka aktuálního čísla
Vogue CS do schránky. Poštovné zdarma.
Napište, co hledáte
Doplňky

Jaro? Čas na novou crossbody kabelku. Tady jsou ty nejstylovější

Nicole Kliest4. 3. 2024
Při investici do nové kabelky se často vyžaduje, aby uměla dokonale doplnit jakýkoli outfit. Spojení luxusních materiálů s elegantními detaily dělá základ perfektní tašky, která skutečně dotvoří a pozvedne jakýkoli look. A právě tašky přes rameno vše zmíněné do puntíku splňují. 
Street style New York Fashion Week, únor 2023
Foto: Phil Oh
Street style New York Fashion Week, únor 2023
Neexistuje lepší typ kabelky pro aktivní životní styl plný povinností a cestování. Je jedno, jestli jezdíme do práce, často cestujeme do zahraničí, nebo musíme denně oběhat spousty pochůzek. Crossbody kabelka bude na tohle všechno ideální a prudce stylovou pomocnicí. V chladnějších měsících ji lze navíc díky dlouhému popruhu snadno přehodit přes navrstvené oblečení, a přesto bude působit ležérně (a to i v případě, že s sebou nosíme další sezonní nezbytnosti jako třeba deštník).
Co nás na poli kabelek čeká v následujících měsících? Těšit se můžete na elegantní kousky od těch nejznámějších brandů. Elegantní kabelka Totême T-Lock s kontrastním prošíváním je jako šitá na míru všem vyznavačkám a vyznavačům minimalismu, navíc ji lze nosit nejen stylem crossbody, ale i jako elegantní psaníčko. Redakčním miláčkem sezony se stane Knight od Burberry, která je ideální pro každého, kdo by rád doplnil arzenál kabelek o něco z dílny Daniela Lee. A pak je tu odvážný motiv řetězu od JW Andersona, který se rozhodně neztratí v šatníku těch, kdo se nebojí udělat pořádný módní statement.
Mnozí z nás navíc dennodenně jezdí do práce MHD, a tak je dobré zvážit, zda si právě takovou praktickou pomocnici přes rameno nepořídit. Pojme totiž veškeré nezbytnosti a ještě nám uvolní ruce. Na výlety jsou ideální funkční crossbodies se zipy a přihrádkami, které zabezpečí pas, letenky, karty nebo peněženku.
Tak, a teď už si jen stačí vybrat z naší selekce dvaceti čtyř kabelek přes rameno, které využijete do práce i kamkoli jinam.
Kabelka Horsebit 1955 Mini Bag, GUCCI, prodává Gucci, 78 450 Kč
1 / 24
Kabelka Horsebit 1955 Mini Bag, GUCCI, prodává Gucci, 78 450 Kč    
Foto: Gucci



Článek vyšel původně na www.vogue.co.uk.