Doplňky

Těžko odolatelný cool faktor slunečních brýlí

Našim zeměpisným šířkám se sice podzimní a zimní trendy slunečních brýlí tradičně spíš vyhýbají, ale tuto sezonu by byla obrovská škoda nevyužít příležitost dát svému vzhledu cool touch během vteřiny. Klíčový doplněk se jmenuje úzké sluneční brýle.
Foto: Christian Vierig/Getty Images
Stephanie Hui
Zatímco v oblečení začala vládnout nuda nebo spíš lenost, mezi doplňky pořád najdete dost takových, které vám v tom pozitivním slova smyslu zvednou tlak a vzbudí emoce vaše i vašeho okolí ve chvíli, kdy se v nich objevíte. Vedle bot na nízkém podpatku, které jasně válcují všechny ostatní, to stoprocentně platí o brýlích, které s podzimem výrazně zeštíhlely. Maxi obroučky zakrývající půlku obličeje ve velkém nahrazují ty úzké. Na pařížském fashion weeku to bylo vidět zcela jasně. Bez nich ani krok.
Anya Taylor-Joy přišla na přehlídku Dior v modelu připomínajícím ikonické brýle Nea a Trinity z Matrixu, efekt ještě více umocnil kabát z lesklé černé kůže. Kate Moss na Saint Laurent zvolila klasické smokingové sako, černou pouzdrovou sukni, saténový top a k nim jako jediný doplněk právě tmavé sluneční brýle s úzkou obroučkou. Na ještě tenčí model vsadila Pom Klementieff, když usedla v první řadě na přehlídce Armani v Miláně. Vysoký kontrast platinových vlasů, rudé rtěnky a zúžených obrouček zafungoval na výbornou. Stala se jednou z nejlépe oblečených celebrit módního maratonu. V podobné image se objevila Wallis Day v Paříži na show Givenchy, kde její zrcadlové brýle odkazující na kultovní sci-fi seriál Star Trek vzbudily spoustu pozornosti.
Už máte jasno, jak způsobem je právě teď dobré se dívat na svět? Pohleďte na úzké sluneční brýle na fashion weeku v Paříži, jak je nosili hosté, modelky a celebrity.