Doplňky

Sandály na platformě: Pohodlný způsob, jak protáhnout celou siluetu

Dobře se v nich chodí i po chodnících Starého Města, přitom fungují stejně jako vysoké podpatky a můžete je nosit dneska i příští rok, takže se vám investice do nich určitě vyplatí. Sandály na platformě dodají vytoužené centimetry, aniž by ubraly na pohodlí. Ale umíte z nich vytěžit maximum?
Foto: Getty images
Letošní léto přináší tolik trendy bot, že se chvílemi může zdát, že bychom všichni potřebovali botník o velikosti domu pro hosty na pozemku v prémiové nabídce Oppenheim Group. Zatímco vintage tenisky, různě vysoké kozačky, lodičky s rudou podrážkou i nahé boty můžete nosit po celý rok (minimálně v interiéru), sandály na platformě symbolizují léto a mimo toto roční období vypadají trochu nepatřičně.
Otázka letošního léta nezní ani tak, jaké sandály na platformě si vybrat, ale jak a s čím je nakombinovat. Možností se nabízí tolik, že se v nich poměrně snadno můžete ztratit. Abychom vaše kroky navedli na tu správnou cestu, vykročte následujícím směrem.

Optické klamy

Letní sandály na platformě můžete stejně dobře zvolit k uvolněnému prázdninového outfitu jako ke společenským šatům, když jdete jako host na svatbu. Minimalistické modely z kvalitní kůže, ať už pravé, nebo veganské, výborně zapadnou do gorpcore i quiet luxury. Stejně jako kalhoty s vertikálními pruhy a vysokým pasem přidávají sandály celé postavě na výšce, což můžete jejich kombinací vytěžit na maximum. 
Ovšem prodlužující efekt platformy můžete velmi dobře využít v kombinaci s bermudami, které kvůli své délce mohou nohy i celou postavu zkracovat. Když už se bavíme o šortkách, k těm opravdu krátkým vypadají sandály na pořádně vysoké platformě nesmírně efektně. 
Kde najdete nejstylovější sandály na platformě, které přežijí tropické teploty i změnu sezon? Tady jsou.