Doplňky

Nahé boty: Takto vypadají nejstylovější sandály letošního léta

Rihanna nosí na prstech u nohou obrovské diamanty, pro ostatní smrtelníky tu jsou nové trendy boty, u nichž si můžete být stoprocentně jistí, že vám zvednou hladinu serotoninu. Neviditelné sandály s výraznými ozdobami představují kombinaci, díky níž trend „naked shoes“ úspěšně pokračuje i letos.
Nikoho nepřekvapí fakt, že transparentní boty vládnou letošnímu létu. Ostatně od roku 2019 se neustále vracejí, teď ale mají jednu zásadní inovaci, které se už jen velmi těžko odolává. Barevné křišťály všech velikostí a další drobné i zcela nepřehlédnutelné ozdoby si našly cestičku k vinylovým botám. Najdete je všude, od Louboutina přes Jimmy Choo, Aquazzura, Gianvitto Rosi, Giambattista Valli a samozřejmě se trendu chytily i řetězce v čele se Zarou. Nemluvě o MM6 Maison Margiela, Missoni, Tory Burch a dalších značkách, které neviditelné boty přinesly na přehlídková mola. 
Většinu bot najdete s vysokým podpatkem a doporučením, že v nich máte jít na svatbu, garden party, do pětihvězdičkového plážového klubu a oslavy všech druhů, ovšem najdou se i ty s plochou odrážkou, pro něž ani městská dlažba nepředstavuje žádnou překážku. V sezoně, kdy do kin přichází spousta skvěle oblečených pohádek, se boty probouzející fantazii rozhodně skvěle hodí.