Doplňky

Nová kolekce cool značky, kterou stojí za to sledovat

Než si založila vlastní brand D'heygere, stihla si návrhy pro nejlepší značky současnosti vybudovat jméno. Teď absolventka Royal Academy of Fine Arts v Antverpách představuje další kolekci, která vám vykouzlí úsměv na rtech a budete ji chtít okamžitě nosit. 
Stéphanie D’heygere navrhovala šperky v Maison Margiela a Dior. U prvně jmenované značky to dotáhla na hlavní designérku šperků, do druhé nastupovala jako senior jewelry designer. Stihla učit na HEAD – Genève, Haute école d'art et de design a po odchodu na volnou nohu spolupracovala s Y/Project, Coureges, Jacquemus, Jean Paul Gaultier. Před čtyřmi založila vlastní brand, v němž spojuje samé protiklady. Luxus s obyčejností, jemné materiály s drsnými, symboly vysokého společenského postavení s věcmi, co najdete po kapsách kolemjdoucího.
Belgická designérka žijící v Paříži má rozhodně smysl pro humor a hojně bujnou fantazii. Ve valentýnské kolekci pracuje s motivy srdce. Překvapivě (ano, ironický tón slyšíte správně). Ale nečekejte další okoukané prstýnky s červenými kamínky a banální naušnice. 
Foto: Claire Francès
Náušnice Valentine Cupido, D’HEYGERE
Foto: Claire Francès
Náušnice Valentine (Ear)Ring, D’HEYGERE
Foto: Claire Francès
Prsten Valentine (Ear)Ring, D’HEYGERE
Foto: Claire Francès
Náušnice Valentine Canister, D’HEYGERE
Stéphanie ráda staví věci na hlavu. Prsteny dává do uší, náušnice na prsty. Kovové pouzdro, do kterého si můžete schovat cigaretu, bankovku nebo kytku, tentokrát představuje jako rudé náušnice. V minikolekce pracuje návrhářka se stříbrem a rudými zirkony. 
Během nedávného haute couture fashion weeku představila podzimní a zimní kolekci, v níž rozšiřuje portfolio o kožené doplňky, kabelky a čepice s lesklými detaily. 
Ramínka, kostky cukru, zvonky na kolo a zapalovače z předchozích sezon nahrazují prstýnky na místech, kde byste je nehledali. Na teniskách, ve vlasech. Canister je tentokrát součástí kabelky nebo náramku. Ze zavírání řetízků a náramků udělala náušnice. Kabelkám dala o dvě ucha navíc. Na konec pásku místo spony přidala otvírák na lahve. Telefon si můžete uložit do kovové síťovky.