Doplňky

Konečně trend, který dodá každému outfitu elegantní nádech

Blyštivé psaníčko, které se dá vynést jen večer? Ne, děkuji. Berte raději clutch bag — to se totiž dá nosit od rána do noci. Navíc to je nejnovější trend, který zmapovala Alexis Bennett Parker.  
Foto: Naomi Rahim/WireImage
Třeba u značky Altuzarra se na přehlídkovém mole objevilo již více než tucet modelů s klasickým psaníčkem ve tvaru obálky. Osvědčená silueta se ale na jaře 2024 modifikuje do čím dál jedinečnějšího tvaru — od lichoběžníkového provedení Chloé či The Attico až po podlouhlé verze módních domů Alaïa nebo Saint Laurent
Zajímají vás hvězdy, které si nošení psaníčka během dne zamilovaly? Třeba Kendall Jenner a Hailey Bieber — s kousky od Falcon a Bottega Veneta. Kendall k tomu oblékla šaty, které doplnila mokasínami, zatímco Hailey završila svůj look krátkým trenčkotem z dílny Balenciaga a botami MM6 Maison Margiela. Další ze zářných příkladů je ale i Rosie Huntington-Whiteley, která byla spatřena s velmi, ale velmi nadměrnou clutch bag značky The Row (a oblékla černé kalhoty a oversized kožený bomber). 
Nejlepší na trendu psaníček na den je ovšem fakt, že v tomto případě stačí, když si vezmete jednoduché bílé tričko, a vypadáte nadmíru sofistikovaně.
Článek vyšel v originále vogue.com