Móda

Jaro v pohybu: Sportovní oblečení, které je funkční i stylové

Jaro je tady a s ním i ideální čas, abyste se probudili ze zimního spánku a rozhýbali se. Ať už vás láká běhání, jóga, cyklistika, nebo třeba jen svižná procházka, v těchto sportovních značkách se budete cítit pohodlně a stylově zároveň.
Foto: Getty Images
Hailey Biber v kraťasech Alo Yoga, 2023
Sluneční paprsky konečně hřejí, dny se prodlužují a plavková sezona se nezadržitelně přibližuje. Jógová studia se zase pomalu přesouvají do parků, což je skvělý signál k tomu zacvičit si pod širým nebem a zaposlouchat se u toho do ptačího zpěvu. Venkovních aktivit se ale nabízí mnohem víc. Pokud dáváte přednost běhu, vyměňte běhací pás za cestu u lesa nebo podél řeky. Bavit vás na čerstvém vzduchu bude třeba i jízda na kole nebo na bruslích. A co víc, ve městech stále častěji vyrůstají venkovní posilovny, jenom v Praze objevíte fitness pod širým nebem hned na několika místech. A co na sebe? Tyto tři značky nabízejí trendy i minimalistické sportovní oblečení vhodné pro všechny druhy aktivit.

Alo Yoga

Kendall a Kylie Jenner, Hailey Biber, Rosie Huntington-Whiteley nebo Kaia Gerber. Věděli jste, že se všechny s nadšením oblékají do oblečení značky Alo Yoga? A nejen ony. Tato losangelská značka, založená v roce 2007, si získala srdce řady celebrit i široké veřejnosti především díky perfektnímu spojení pohodlí a stylu. Pyšní se nejen funkčním designem a širokou paletou barev, ale také prémiovými materiály. Kromě klasické bavlny v její nabídce najdete i luxusní kašmír, který zajistí maximální pohodlí a hřejivost. 
Foto: Instagram @alo
Kylie Jenner

BetterMe

Oblíbená značka sportovního oblečení BetterMe se vrací s novou kolekcí minimalistických kousků ušitých ze strečových látek. Díky inovativním materiálům a designu kousky z kolekce, která našla inspiraci v dynamice New Yorku, věci perfektně padnou jakékoliv postavě a zajistí maximální podporu při cvičení. Materiály jsou prodyšné a odvádějí pot, takže se budete cítit komfortně i při náročném tréninku. Odkrytá záda zvýrazní siluetu a dodají celkovému outfitu stylový nádech!
Foto: BetterMe
BetterMe

Sporty & Rich

Značka Sporty & Rich se zrodila z vášně pro vintage styl a luxus. Její zakladatelka Emily Oberg stvořila kolekce, které dýchají retro sportovní estetikou, a tím si tak vysloužily speciální rukopis. Jak to celé vzniklo? Oberg jednoduše na sociálních sítích sdílela svůj vkus inspirovaný princeznou Dianou a vintage hodinkami, načež si brzy získala tisíce sledujících. Zpočátku se zaměřovala na prodej triček a mikin, ale dnes v jejím portfoliu najdete kolekce plné nadčasového sportovního a volnočasového oblečení, které vám vydží mnohem déle než jednu sezonu.
Foto: Instagram @sportyandrich