Celebrity

To nejlepší ze zákulisí filmového festivalu v Cannes

Bella Hadid zahalená do peří, Noomi Rapace na pláži a Matt Damon v posteli; fotograf Greg Williams se vydal do zákulisí, aby zachytil momentky těch největších hvězd.
V Cannes se snaží dohnat ztracený čas. Slavný francouzský filmový festival, který se loni nemohl uskutečnit podle plánu kvůli krizi způsobené koronavirem, se konečně vrátil na francouzskou Riviéru. Mezi dlouho očekávanými filmy debutovaly například komedie Wese Andersona The French Dispatch, nádherně bizarní muzikál Annette režiséra Leose Caraxe, chlípný thriller Benedetta od Paula Verhoevena a rozsáhlá sága The Souvenir Part II britské režisérky Joanny Hogg. 
Nechybí ani řada noblesních plesových rób, v nichž se objevily například Sharon Stone, Tilda Swinton, Bella Hadid, Isabelle Huppert, Jessica Chastain a Carla Bruni, které jasně dokazují, že Cannes je jednou z mála zbývajících příležitostí, kde jde ruku v ruce glamour a umělecká tvořivost návrhářů. 
Fotograf Greg Williams nám přináší exkluzivní pohled do zákulisí, kde si přední osobnosti nejen hollywoodského průmyslu mezi smrští promítání a vystoupení na červeném koberci udělaly čas a nechaly se nafotit v hotelových pokojích, na balkonech nebo v barech. Matt Damon si užívá zaslouženého odpočinku, Sean Penn a Vicky Krieps tráví čas se svými rodinami a Bill Murray je králem surrealistického postpandemického oblékání. 
Poselství je jasné: Cannes je zpět a lepší než kdykoli předtím.