Celebrity

Nejstylovější páry na Met Gala 2024

Nejvýznamnější nejen hollywoodské páry se vydaly na červený koberec jen v tom nejslušivějším. Koneckonců, kde jinde udělat dojem než na jedné z nejsledovanějších společenských událostí roku.  
Foto: Marleen Moise/Getty Images
Dove Cameron a Damiano David na Met Gala 2024
Právě Met Gala si celebrity často vybírají, aby tu oznámily například zasnoubení, sblížení nebo (svým způsobem) i rozchod. Pamatujete na Ryana Reynoldse a Blake Lively nebo Roberta Pattinsona a FKA Twigs? V roce 2016 se naopak Beyoncé postarala o titulky bulvárních webů, když se na červeném koberci objevila bez manžela a jen týden poté vydala nový singl z alba Lemonade, který referoval ke zjevné krizi ve svazku s Jay-Z. 
O hvězdné dvojice letos na Met Gala rozhodně nebyla nouze. Nový power couple Sabrina Carpenter a Barry Keoghan zažil svou premiéru, zato Nicole Kidman a Keith Urban se na slavném večírku objevili už poněkolikáté. Pozornost budila Rita Ora a Taika Waititi, ale také dokonale sladění Hannah Bagshawe a Eddie Redmayne. Níže se podívejte na všechny stylové dvojice, které nás na letošním červeném koberci zaujaly.
Článek vyšel v originále na vogue.sg.