Celebrity

Madonna je pop, pop je Madonna

Od ikonické špičaté podprsenky Jeana-Paula Gaultiera po gladiátorskou sukni Givenchy na vystoupení Super Bowl; Vogue se ohlíží za nejikoničtějšími looky zpěvačky, která navždy změnila tvář popu. 
Foto: Alexander Bel x BOYZ WORKSHOP
Madonnina image je po celou její kariéru neskutečně tvůrčí a neustále se mění. Ještě předtím, než Lady Gaga a Beyoncé přeměnily své šatníky na skutečná mistrovská díla a koncerty do uměleckých představení, Madge nastavila laťku pěkně vysoko díky svým kontroverzním kostýmům.
Material Girl velice často a ráda spolupracuje s největšími jmény módního průmyslu, kompletní garderobu na turné jí navrhl třeba Jean-Paul Gaultier, Riccardo Tisci pro Givenchy, Versace, Alexander Wang, Gucci a Jeremy Scott pro Moschino. Nejplodnější byl její přátelský vztah s Jeanem-Paulem Gaultierem, když se během turné Blond Ambition v roce 1990 objevila na pódiu v ikonické špičaté podprsence, všichni mluvili jen o ní. 
Podívejte se s námi do historie na Madoninna vystoupení, která definovala pop a nezapomenutelně se zapsala do našich srdcí. There's only one queen, and that's Madonna!