Celebrity

Nejzásadnější momenty, které se odehrály na červeném koberci Met Gala

Večeře Met Gala, která se konala toto pondělí 6. května a slavnostně zahájila nejnovější výstavu Kostýmního institutu Metropolitního muzea, opět přivítala celou plejádu hvězd od hereček po sportovce. Podívejte se na ty nejlepší okamžiky z červeného koberce, který znamená módu.
Foto: Getty Images
Doja Cat na Met Gala 2024
I letošní první květnové pondělí patřilo slavnostnímu večeru Met Gala, které s velkou pompou oslavilo zahájení nové výstavy Kostýmního institutu s názvem Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Ta se veřejnosti otevře 10. května a rozhodně vám doporučujeme vzít vstupenky útokem! Ani letos nechyběla ta největší jména z řad celebrit od herců, hereček, atletů a sportovkyň po politiky a političky. Role moderátorek živého vysílání z červeného koberce se pro Vogue exkluzivně a rozhodně skvěle zhostily La La Anthony, Ashley Graham, Gwendoline Christie a Emma Chamberlain. 
Pojďte si s námi níže projít pár klíčových momentů z červeného koberce Met Gala 2024 od gargantuovské sukně Cardi B přes vlasovou proměnu Sydney Sweeney po oficiální debut nového páru, kterým není nikdo jiný než Sabrina Carpenter a Berry Keoghan.

Tyla a její objemná vlečka na schodech Met Gala

Tyla si rozhodně odbyla svoji malou premiéru ve velkém stylu: Zpěvačce hitu Water a vítězce Grammy, která přišla v na míru šité róbě Balmain a s kabelkou ve tvaru přesýpacích hodin, sekundovali čtyři pomocníci. Vlečka, kterou jí pomohli vynést na schody, rozhodně stála za to.
Foto: Getty Images
Tyla v šatech Balmain na Met Gala 2024

Udělejte místo pro masivní sukni Cardi B!

Pokud chcete look, který zabere hodně místa i pozornosti a před kterým bude i Metropolitní muzeum vypadat maličké, nechte to na Cardi B. Je nám jasné, že to po jejím loňském výkonu muselo dát práci, ale tohle jsme nečekali. Tento na míru šitý look od Windowsen rozhodně doručil všechno a ještě mnohem víc!
Foto: Getty Images
Cardi B v šatech Windowsen na Met Gala 2024

Lana del Rey jako víla v závoji

Ani Laně Del Rey rozhodně není cizí dechberoucí Met Gala look, ale letos se rozhodně překonala: Její model od kreativního ředitele McQueen Seána McGirra vycházel od slavných šatů z archivu, které vytvořil Alexander McQueen na podzim roku 2006. Já se každopádně přikláním k výkladu její „trnité“ ozdoby hlavy coby k referenci na seriál Yellowjackets.
Foto: Getty Images
Lana Del Rey v šatech Alexander McQueen na Met Gala 2024

Doja Cat proměnila červený koberec na oficiálně nejvíc šik verzi Miss mokré tričko

Make-up od Pat McGrath s rozteklým efektem, promočené šaty Vetements a ještě k tomu příchod v ručníku a sprchovém turbanu? Nemůžeme jinak než Doje Cat zatleskat!
Foto: Getty Images
Doja Cat v šatech Vetements na Met Gala 2024

Sydney Sweeney vyměnila blond lokny za černou ofinu

Nebylo by to Met Gala, abychom aspoň někoho nejdříve nemohli poznat, že? Sweeney si ukradla pozornost díky „malé černé paruce“, kterou doplnila tylovou róbou Miu Miu a rukavičkami. Ty jí dodaly ten pravý efekt klasické hollywoodské star.
Foto: Getty Images
Sydney Sweeney v šatech Miu Miu na Met Gala 2024

Adwoa Aboah povýšila holé těhotenské břicho na novou úroveň

Oznamovat těhotenství na nejsledovanějším červeném koberci je rozhodně trendy – vzpomínáte, když Serena Williams nebo Karlie Kloss vzaly těhotenská břicha na akce jako svoje plus jedna? Aboah tuhle tradici posunula ještě na další úroveň, její červený komplet H&M rozhodně nešel přehlédnout. A to je dobře!
Foto: Getty Images
Adwoa Aboah v šatech H&M na Met Gala 2024

Sabrina Carpenter & Barry Keoghan a jejich oficiální debut na červeném koberci

Dobré ráno, to je ale zpráva, že? Tenhle pár už je nějakou dobu (tak nějak) oficiální, ale debutovat společně na Met Gala, to má rozhodně úroveň, která jejich vztah posouvá do historie popkultury.
Foto: Getty Images
Sabrina Carpenter a Barry Keoghan na Met Gala 2024

Michael Shannon si vyšel… s pytlíkem čipsů?

Well, to je prostě a jednoduše ikonické.
Foto: Getty Images
Michael Shannon ve smokingu Balenciaga na Met Gala 2024

Článek vyšel v originále na Vogue.com.