Celebrity

Padesát odstínů stylu podle Dakoty Johnson

Perfektní look její matky Melanie Griffith a hollywoodský glamour babičky Tippi Hedren se jednoduše nezapře. Dakota Johnson slaví narozeniny a navazuje na rodinnou tradici vlastním jedinečným stylem oblékání. Vogue vybírá její nejoslnivější looky z červeného koberce.
Foto: Getty Images
Dakota Johnson na Vanity Fair party, únor 2017
Foto: Getty Images
Dakota Johnson na festivalu v Benátkách, 2018
Foto: Charley Gallay/Getty Images for LACMA
Melanie Griffith a Dakota Johnson, 2017 LACMA Art + Film Gala, Los Angeles, 2017
Září ve flitrových šatech Gucci a opulentních róbách Dior, Dakota Johnson je na červeném koberci vždy středem pozornosti, má to ostatně v rodině. Většinou sáhne po eklektických modelech, obleku Dior s odhalenými rameny a sukních od Chanelu, což je look na míle vzdálený slavnému kostýmku, který její babička měla na premiéře Hitchcockova thrilleru The Birds v roce 1963.
Sázkou na jistotu je pro Dakotu tvorba kreativního ředitele Gucci. Alessandro Michele si ji vybral jako tvář kampaně na svou první vůni Gucci Bloom a také jako doprovod na Met Gala v roce 2017; byla jeho múzou v pozlacených šatech. Její looky z červeného koberce oplývají pestrými barvami – šaty v barvě narcisů od Attico, rajčatově rudé obleky od Rafa Simonse pro Calvin Klein, nechybí pudrově růžová, kterou oblékla na filmový festival v Benátkách v roce 2015, a nesmíme zapomenout na šaty inspirované flamencem a róbu s růžovou mašlí z oscarové party Vanity Fair. Inspirujte se v galerii.